Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți. Câte operații estetice are vedeta

Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți. Câte operații estetice are vedeta

GALERIE FOTO (8) Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți.

Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Doar că în ultima perioadă, vedeta a fost pusă la zid de internauți, care o acuză că și-a făcut prea multe operații.

Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți. Câte operații estetice are vedeta

Nicoleta Luciu, pusă la zid de internauți. Fătă doar și poate, Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Chiar dacă de la o vreme s-a retras din lumina reflectoarelor, aceasta este activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Trăsăturile ei unice au propulsat-o în cele mai importante proiecte televizate, devenint totodată și actriță. Nicoleta Luciu a jucat în numeroase telenovele românești, în care a atras atenșia publicului imediat.

Multă vreme s-a luptat cu kilogramele în plus, dar le-a dat peste nas răutăcioșilor și a slăbit miraculos. Mai mult, acesta a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni, motiv pentru care internauții au cam pus-o la zid. Aceștia sunt de părere că vedeta s-a transformat, fiind de nerecunoscut.

După ce a născut tripleți, bustul vedetei a avut de suferit, așa că a apelat la o operație de mărire a sânilor și și-a pus silicoane pentru a le reda aspectul de odinioară. Implanturile mamare au 1 kilogram, iar pentru a arăta și mai bine, Nicoleta își injectează, săptămânal, soluții de fermitate a tenului în față și gât. Aceasta a dorit cu orice preț să scape de pistrui cu ajutorul tehnologiei laser, pe care a folosit-o și în cazul cearcănelor. Cu toate că a tot postat diverse imagini din cabinetul medicilor esteticieni, vedeta a refuzat să vorbească public despre intervențiile estetice făcute. Însă, în urma comentariilor făcute de internauți la adresa sa, Nicoleta Luciu se simte foarte bine în pielea ei.

Nicoleta Luciu a fost înșelată de soțul ei

Nicoleta Luciu este o mamă-model, mai ales că a reușit să aducă pe lume tripleți, mai având și un fiu mai mare cu soțul ei, Zsolt. Cu toate astea, cei doi nu au avut o relație minunată tot timpul. În urmă cu câțiva ani, vedeta a aflat că soțul a înșelat-o, dar Nicoleta l-a iertat și a continuat relația. În urmă cu ceva timp, bruneta a vorbit despre perioada în care a aflat de infidelitatea soțului ei. Conform acesteia, soțul său a fost alături de ea după ce a născut și a protejat-o.

Fosta Miss România este convinsă că toți bărbații înșală, doar că numai în cazul unora se află. „Vine si iti zice la un moment dat: ‘Frate, mi-a parut rau’. O a doua sansa trebuie sa i-o dai, mai ales cand sunt copii la mijloc. Toti merg, numai ca unii sunt mai prosti si unii mai destepti”, a spus Nicoleta. Mai mult, vedeta spune că cel mai important este să treci peste acest eveniment, pentru că povestindu-l nu faci altceva decât să prelungești perioada grea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: