Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu s-a fotografiat nemachiată! Internauții au criticat-o dur

Nicoleta Luciu s-a fotografiat nemachiată! Internauții au criticat-o dur

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a atras antipatia multor internauți, după ce a postat pe Instagram o poză cu ea nemachiată. Iată ce i-au reproșat unii urmăritori, în timp ce alții au sărit să-i ia apărarea.

Nicoleta Luciu s-a fotografiat nemachiată! Internauții au criticat-o dur

Ultima postare a Nicoletei Luciu pe rețelele de socializare a stârnit controverse. Vedeta a pus o fotografie cu ea nemachiată, în timp ce ține în mână un buchet de flori. Unii dintre urmărtorii de pe Instagramul ei au apreciat poza, însă alții i-au adus multe critici.

”Sprâncenele sunt prea încărcate. Mai bine fără creion/A fost Miss… se știe de ce și cum a fost ea Miss…ca nu a “câștigat” pentru ca ar fi fost cea mai frumoasa… se știe și de către cine a fost pusă … unele ii vor binele atunci când o critica … sa își de-a seama ca nu e ok. Faptul ca ea nu își da seama , ca după un timp te pierzi in intervențiile astea. E bine sa știi când sa o lasi mai moale!”, i-au reproșat unii internauți.

Iar dacă unii ”fani„ au criticat-o, alții i-au luat apărarea fostei asistente TV: ”Nu am sa inteleg niciodata oamenii care isi permit sa critice sau sa judece un om dupa cum arata. Va simtiti BINE cand criticati sau jigniti? Dormiti bine noaptea? Va simtiti mandrii de voi? Haideti sa ne uitam la voi, sa va criticam si sa va jignim, nu? Why not? Uitati-va la voi prima data, ca 99% dintre astia care jigniti sau criticati, aratati vai de capul vostru.. si tot voi aveti tupeul infect sa radeti de altii. Nicoleta a fost MISS. Voi ce pana mea ati fost?😂 pfff ptuu/ Neschimbată…,si la fel de frumoasă…Răutățile nu merită atenție…❤️/”, i-au luat apărarea alte persoane, Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu locuiește în Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu este în prezent stabilită în Miercurea Ciuc, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Acolo, este căsătorită cu soțul ei,  Zsolt Csergo, iar împreună au patru copii.

”Nicoleta gătește non-stop pentru copii, pentru familie. Copiii au o alimentație foarte sănătoasă, Nicoleta are grijă ca toți 4 să mănânce fructe, legume, totul bio. Le face piureuri de fructe, mult avocado, multe cereale, orz, hrișcă, ovăz. Iese mereu cu ei afară. Este ajutată de o bonă, dar oricum s-a obișnuit. Este foarte liniștită pentru că nu mai stă 4 ore în trafic. Nu ajungea la fotbal, înot, toate activitățile erau departe în București. Aici, copiii sunt fericiți, ajung în 3 minute peste tot. Totul este aproape. Are tot ce are nevoie în Miercurea Ciuc, academie de fotbal, de tenis, înot, ce vor. Se duce cu ei peste tot, fac toate activitățiile”, a declarat un apropiat al familiei pentru Fanatik.

Ce bine îi merge Nicoletei Luciu! Aceasta și soțul ei, Zsolt Csergo, s-au mutat de câțiva ani la Miercurea-Ciuc. Cum arată vila unde locuiesc cei doi | stiri.MagazinulDeCase.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: