Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are artista

Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are artista

GALERIE FOTO (7) Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante

Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. În ultima perioadă, artista a trecut prin multe schimbări, iar de fiecare dată fanii săi le-au observat. Nicoleta a fost întrebată de multe ori dacă a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum a decis să spună adevărul. Are sau nu Nicoleta Nucă operații estetice?

Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are artista

Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a trecut prin multe schimbări. Nicoleta Nucă se numără printre vedetele care au decis să apeleze la ajutorul specialiștilor esteticieni. Întrebată de multe ori dacă are operații estetice, Nicoleta a decis să spună adevărul.

Așadar, vedeta a mărturisit că și-a făcut o rinoplastie, deoarece considera că nasul ei trebuia să aibă o altă formă. De asemenea, artista a spus că a fost vorba și despre o problemă medicală. Pe pagina sa de Instagram, artista a recunoscut că și-a dorit de mult timp să-și facă operație la nas. ”Nu am făcut așa multe schimbări. Schimbarea majora la fața a făcut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multă vreme înainte să vin în România și sa mi-o permit, și pe care am făcut-o și din motive medicale, nu doar estetice”, a spus Nicoleta Nucă pe Instagram.

De asemenea, artista a mai spus că are acid în buze, dar la nivelul feței nu mai are alte operații. Nicoleta a menționat că a decis să-și pună acid în buze înainte de a deveni cunoscută. ”La nivelul fetei operații nu am, doar acid in buze. Și ca să-ți zic un secret, aveam acid in buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani. De fapt mi-am injectat buzele prima data la 18-19 ani pentru ca asa mi-am dorit eu”, a mai spus ea pe Instagram.

Nicoleta Nucă, pregătită să se căsătorească

Aflată într-o vacanță în Istanbul, Nicoleta a primit marea întrebare din partea iubitului ei. Artista a fost cerută în căsătorie, iar aceasta a spus „DA”. Solista nu a stat pe gânduri și a postat prima imagine pe rețelele de socializare de la momentul romantic. ”Am spus DA. Te iubesc, Alex”, a scris Nicoleta pe rețelele de socializare.

Vedeta se iubește cu Alex Ursache, un toboșar cunoscut. Acesta a colaborat de-a lungul timpului cu alte artiste, printre care Irina Rimes și Raluka. Nicoleta și Alex formează un cuplu de mai bine de trei ani.

Nicoleta Nucă, despre relația cu părinții săi

Nicoleta Nucă a devenit cunoscută după ce a participat la X Factor, în 2014, unde a ajuns până în gale alături de mentorul Ștefan Bănică Jr. În 2015 a lansat piesa „Nu sunt”, cu care a intrat în topurile muzicale și România și Republica Moldova. Recent, artista a vorbit despre relația pe care o are cu familia sa. Conform acesteia, mama sa este persoana care a susținut-o întotdeauna, fiind și cel mai mare critic al său. „De mică, mama, adică ea a fost cumva primul meu susținător, dar totodată și cel mai mare critic pentru că mai mereu a văzut foarte realist anumite lucruri, poate câteodată a fost chiar prea dură. (…) Cred că mama mea a știut când să se oprească din a fi mama aia severă și să facă schimbul cu mama prietenă”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu tatăl său, Nicoleta a recunoscut că acesta era mai sever și de modă veche. „Cu tata am avut o relație mai tensionată. Era mult mai sever, în sensul că este de modă veche. Mama mea era mai tinerească așa la gândire, mă susținea în tot felul de chestii, bineînțeles cu limită. (…) Tatăl meu fiind de modă veche, în continuare este așa, să am grijă să nu mă fac de râs”, a mai adăugat artista la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: