Redactia.ro
Home » Știri » Nicoleta Nucă, prima reacție după ce s-a despărțit de iubit. Ce a spus artista despre fosta relație

Nicoleta Nucă, prima reacție după ce s-a despărțit de iubit. Ce a spus artista despre fosta relație

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit după o relație de șapte ani. În loc de căsătorie, artista a anunțat ruptura pe o rețea de socializare, șocându-și fanii. Cei doi erau logodiți din 2021 și plănuiau să se căsătorească în Italia, într-o ceremonie restrânsă, cu doar 15 persoane. Planul nu s-a concretizat din lipsă de timp și alte motive cunoscute doar de ei. Nicoleta Nucă a oferit primele declarații pentru  despre noua ei viață și despre despărțire.

Cum s-au cunoscut cei doi

Nicoleta și toboșarul Alex Ursache s-au cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă și s-au îndrăgostit rapid. În 2021, Alex a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Turcia, semn că intențiile lui erau serioase. Cei doi și-au dorit să facă nunta în Italia, alături de familie și prieteni apropiați, dar acest plan a rămas neîndeplinit.

Artista a făcut primele declarații

Cuplul a fost discret de-a lungul anilor, Alex însoțindu-și rar iubita la evenimente publice și postând puține fotografii împreună pe rețelele de socializare. Nicoleta a respectat această dorință a lui Alex. Vestea despărțirii a surprins pe toată lumea. În prezent, Alex și Nicoleta nu mai locuiesc împreună și au făcut anunțul la câteva zile după separare. Decizia de a se despărți a venit din evoluțiile lor diferite.

“Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că așa este corect să anunțăm această despărțire și atât. Nu am ce să spun mai mult. Nu a fost în ideea ca să am timp să mă canalizez pe repetiții, chiar nu are nicio legătură. Eu repet deja de 3 săptămâni, de aproape o lună sunt cu repetițiile zi de zi la musicalul Shrek. Nu mai locuim împreună”, a declarat, pentru cancan, Nicoleta Nucă.

Nu face terapie

Artista a menționat că, de-a lungul timpului, a apelat la psihoterapeut pentru a face față atacurilor de panică și anxietății. De asemenea, a vorbit deschis despre episodul de depresie prin care a trecut, când Alex i-a fost alături. De data aceasta, după despărțirea de logodnicul ei, Nicoleta nu a simțit nevoia să apeleze la un specialist: “Nu mai fac terapie de multă vreme. Am învățat să-mi gestionez emoțiile, să le înțeleg și să trăiesc cu ele,” a declarat ea.

Implicată într-un nou proiect

Astfel, după șapte ani de relație, Nicoleta Nucă și Alex Ursache au ales să meargă pe drumuri separate, fiecare dedicându-se propriei evoluții și cariere.

“Nu mi-am făcut planuri încă în sensul ăsta. Sunt mult prea prinsă cu repetițiile pentru musicalul Shrek și nu am planuri în sensul ăsta, chiar nu mi-am făcut planuri de niciun fel. Este prima dată când fac parte dintr-un astfel de proiect și o să fiu în rolurile mamei lui Shrekk, a Zânei și în una dintre scene sunt 3 șoricei orbi și o să fiu unul dintre acești șoricei.

Am fost la casting mai demult, undeva prin iarnă și într-un final am fost contactată pentru a începe pe rolurile respective și de acolo a început aventura. Așa că pe 8 și 9 iunie o să ne vadă oamenii la Sala Palatului. Repetăm de dimineață, de pe la 10.00 -11.00 până seara pe la 8.00 – 9.00 – 10.00 cum prindem. Foarte multă treabă, dar îmi place extrem de mult această postură nouă pe care nu am mai explorat-o până acum, mă scoate din zona de confort, este o provocare într-un fel să și cânt să și joc și să și dansez, adică toate la un loc”, a mai spus, pentru cancan, Nicoleta Nucă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: