Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Voica părăsește România? Cântăreața de muzică populară a ales unde ar vrea să se stabilească, după 11 ani în America

Nicoleta Voica părăsește România? Cântăreața de muzică populară a ales unde ar vrea să se stabilească, după 11 ani în America

La cei 65 de ani, Nicoleta Voica are planuri mari pentru viitorul apropiat. Interpreta de muzică populară a mărturisit că vrea să părăsească România și să se stabilească în altă țară, după cei 11 ani în care a locuit în America.

Aflată în vacanță alături de soțul ei, Alin Bagiu, solista a precizat că vrea să plece din țară, dar nu în Statele Unite ale Americii, unde se află chiar în această perioadă. Vedeta populară a locuit 11 ani în America, acolo unde a fugit în anii ’80.

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica se distrează acum în California. Cu această ocazie a dezvăluit că are de gând să-și cumpere o casă în străinătate, dar nu prea departe de România pentru că nu vrea să zboare prea mult.

Nicoleta Voica părăsește România? Cântăreața de muzică populară a ales unde ar vrea să se stabilească

Valencia este regiunea unde Nicoleta Voica și-ar dori să se stabilească alături de cel de-al treilea soț, Alin Bagiu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, bărbatul fiind mai tânăr cu 16 ani decât renumita solistă.

Nicoleta Voica a ales Spania pentru simplu fapt că este o zonă destul de caldă și pentru că frigul nu este deloc pe placul interpretei de muzică populară. În plus, regiunea seamănă destul de mult cu California.

„Să știi că nu, eu sunt cetățean American. Nu m-am gândit pentru că nu întinerim și călătoria este de vreo 12-13 ore. Va veni o vreme când nu ne va mai fi ușor să călătorim, dar ne-am gândit la o parte de Europa care seamănă cu California, mi-a plăcut foarte tare zona Valencia și cu două ore jumătate de avion e mai suportabil.

Ne-am gândit să ne cumpărăm o casă acolo. Mi se pare extraordinar să stai iarna acolo unde este cald. Mie nu îmi place frigul”, a dezvăluit Nicoleta Voica, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: