Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Voicu, dată afară de Gheorghe Turda! Artista a trecut prin clipe de coșmar

Nicoleta Voicu, dată afară de Gheorghe Turda! Artista a trecut prin clipe de coșmar

Nicoleta Voicu, dată afară de Gheorghe Turda! Artista a trecut prin clipe de coșmar

Nicoleta Voicu a dezvăluit momente dureroase din relația sa cu Gheorghe Turda! Cântăreața nu crede că o să mai poate să se implice într-o altă relație.

Nicoleta Voicu, dată afară de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni și a povestit lucruri șocante despre căsnicia de coșmar pe care a avut alături de Gheorghe Turda.

Cântăreața a povestit episoadele traumatizante prin care a trecut din cauza fostului partener. Aceata a mărturisit că a fost dată afara din casă de mai multe ori, iar ruptura definitivă a fost dureroasă și a avut nevoie de multă vreme pentru a se recupera.

”La pământ eram, cu bagajele făcute. O imagine mai deplorabilă a unei femei care pleacă dintr-o căsnicie înfrântă nu există, nici în ochii copilului, nici în sufletul acelei femei. Acum trei ani, în 2019, am stat un an împreună. Am venit noaptea, mi-era rușine să mă întorc înfrântă. Au fost multe plecări de care presa nu a știut”, a declarat Nicoleta Voicu.

Relația eșuată și-a pus amprenta asupra Nicoletei, căci, deși se află într-un punct bun, nu crede că o să mai fie capabilă să se implice într-o altă relație cu adevărat. Artista a reușit să fie puternică, să treacă peste tot, însă relația toxică a lăsat urme adânci în sufletul ei.

”Au fost și momente în care mă dădea afară din casă.  M-am întors noaptea cu sacii cu haine. A doua zi a trebuit să mă mobilizez. Am plâns, m-am tăvălit pe jos. Mi-au trebuit câteva luni să îmi revin.(…) Am bocit zile întregi. Și am zis că în momentul în care plec, nu mă mai întorc. Dacă aș mai trece printr-o mocirlă ca cea în care am trecut de 2 ori nu o dată, nu aș mai accepta nimic. De multe ori simt că eu nu voi mai avea o relație, tocmai pe acest considerent. Că mă voi retrage într-o viață departe… de pustnic. Sunt zile când nu simt nevoia de comunicare, ci doar de liniște”, a spus Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu, renegată de propriul fiu

Nicoleta Voicu este ignorată de fiul ei, de aproape un an de zile, din cauza unui moment pe care fosta iubită a lui Gheorghe Turda îl consideră minor. Artista de muzică populară susține că băiatul nu vrea să-i mai vorbească și a blocat-o pe rețelele de socializare.

”De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok”, a mărturisit Nicoleta.

Totul a pornit de la un incident minor, din februarie, mai exact din cauza unui tort, pe care băiatul nu a vrut să i-l cumpere artistei de ziua ei, pe motiv că era prea scump.

Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ‘cumpără că ți-l plătesc’. Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo.

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”,  a explicat Nicoleta Voicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: