Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Voicu n-a fost la cununia fiului ei. De ce a lipsit artista de la marele eveniment: „Am îndrăznit să…”

Nicoleta Voicu n-a fost la cununia fiului ei. De ce a lipsit artista de la marele eveniment: „Am îndrăznit să…”

Nicoleta Voicu nu a mers la cununia fiului ei. Cântăreața de muzică populară nu mai vorbește, din nou, cu băiatul ei. Artista a spus lucrurilor pe nume și a explicat motivul pentru care a lipsit.

Nicoleta Voicu n-a fost la cununia fiului ei

Nicoleta Voicu a devenit soacră mare, însă a ales să nu meargă la cununia fiului ei. Artista de muzică populară a fost marele absent de la cununia civilă a băiatului ei. Interpreta a explicat și motivul pentru care a ales să nu fie prezentă în ziua cea mare. Inițial, vedeta s-a bucurat enorm pentru copilul ei, că se însoară, și că ea va deveni soacră mare. Bucuria a durat puțin, spune ea, căci între cei doi a avut loc o nouă ceartă.

Cântăreața a mărturisit că și-a exprimat fericirea pe rețelele de socializare, iar presa a preluat vestea dată de ea. Ei bine, fiul ei s-a supărat tare că mama lui a făcut public faptul că el se va însura. Așa a și început scandalul. Bărbatul și-ar fi sunat mama, căreia i-a adresat cuvinte nu foarte frumoase. Nicoleta Voicu a povestit, supărată, tot ce a pățit.

Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul ei

„A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, că orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv »Am ajuns și soacra mare». Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de las apariția articolului și am primit un telefon.

Fiul meu s-a arătat supărat pentru postarea făcută. Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor. E una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el”, a declarat Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini