Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican a dat totul din casă! Artista a spus adevărul despre relația pe care o avea cu mama sa

Niculina Stoican a dat totul din casă! Artista a spus adevărul despre relația pe care o avea cu mama sa

GALERIE FOTO (6)

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară din România. Cu toate acestea, puțini știu că în spatele succesului ei se ascunde o poveste surprinzătoare legată de relația cu mama sa, Angelica Stoican.

Când vine vorba despre muzica populară românească, numele Niculinei Stoican strălucește printre cele mai luminoase stele. Vocea sa inconfundabilă și interpretările pline de pasiune au câștigat inimile a milioane de fani de-a lungul anilor.

Adevărul din relația mamă-fiică

Cu toate că este una dintre cele mai titrate doamne ale muzicii populare, puțini sunt cei care cunosc povestea Niculinei Stoican din spatele cortinei. Conform informațiilor furnizate de cei de la spynews.ro, Niculina Stoican și sora sa au fost crescute de către mama lor, Angelica Stoican. Deși relația dintre cele două părea strânsă și solidă, un detaliu surprinzător a ieșit la iveală: Angelica Stoican nu a susținut niciodată aspirațiile muzicale ale fiicelor sale.

Uimirea românilor nu este fără temei, deoarece se pare că motivul pentru care Angelica Stoican nu a încurajat cariera muzicală a fiicelor sale a fost propria ei experiență în industria muzicală. Ea însăși a trecut prin numeroase dificultăți și obstacole pe parcursul carierei sale, iar aceste experiențe i-au determinat să nu dorească ca și fiicele ei să treacă prin aceleași încercări și suferințe.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință.”, au fost declarațiile oferite de artista de muzică populară, conform sursei menționate anterior.

Iubirea mamei pentru tată, exemplu etern

Iubirea pe care mama i-a purtat-o tatălui său a făcut-o pe Niculina să nu mai aibă nevoie de alte exemple. A înțeles că Angelica Stoican a avut mult de suferit în viața privată din cauza vieții de artistă, dar cu toate acestea a dorit și ea să o urmeze. Cu toate că a apreciat devotamentul figurii materne, nu a putut înțelege de ce a fost așa. Din fericire pentru ea, în cazul căsniciei sale nu se poate pune problema de așa ceva, Vasile Stănescu având ochi doar pentru ea.

„Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei.  Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut.”, a mai precizat Niculina Stoican în cadrul acelorași declarații.

Povestea din spatele succesului Niculinei Stoican demonstrează că uneori, cei mai mari susținători pot fi cei care țin în frâu aspirațiile noastre. Cu toate că mama ei nu a fost de acord cu alegerea sa de a urma o carieră muzicală, Niculina Stoican și-a continuat drumul și a devenit una dintre cele mai iubite voci ale muzicii populare românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: