Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican, datorii de 96.000 de euro. Ce avere are interpreta de muzică populară

Niculina Stoican, datorii de 96.000 de euro. Ce avere are interpreta de muzică populară

GALERIE FOTO (4) Cine este, de fapt, tatăl biologic al Niculinei Stoican? Dezvăluiri cutremurătoare din copilăria celebrei cântărețe: „Nu m-a recunoscut niciodată...”

Niculina Stoican, datorii de 96.000 de euro. Interpreta de muzică populară este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta și-a actualizat declarația de avere, iar noutățile surprind pe toată lumea. Se pare că Niculina Stoican are datorii de peste 90.000 de euro.

Niculina Stoican, datorii de 96.000 de euro. Ce avere are interpreta de muzică populară

Niculina Stoican, datorii de 96.000 de euro. Artista, în vârstă de 50 de ani și-a făcut publică declarația de avere pe care a actualizat-o în luna iunie a acestui an, pe pagina oficială a Consiliului Județean Dolj. Potrivit documentelui, interpreta de muzică populară deține puține bunuri, dar primește sume importante de bani atât de la ansamblu Folcloric ”Maria Tănase, cât și de Consiliul Județean Dolj. Niculina Stoican are un singur apartament de 47 mp în Târgu Jiu, cumpărat în 2020, deține 2 terenuri, în același oraș, unul intravilan de 1.719 mp și altul extravilan de 792 mp.

Vedeta nu are mașină personală, preferând să investească în obiecte prețioase. Solista are ceasuri de damă și bărbătești de 65.000 de euro, inele de 3.000 de euro, lanțuri de 2.000 de euro și brățiri de 1.500 de euro. Niculina Stoican a declarat că toate bijuteriile sunt cumpărate din 1993 până în prezent. Pe lângă toate acestea, artista are și datorii. În 2020 a făcut un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei, 98.000 de euro, pe care trebuie să-i returneze în 7 ani.

La venituri, cântăreața încasează 82.001 lei de la Ansamblul ”Maria Tănase” și 16.848 lei din activități artistice, anul trecut. Totodată, a mai primit 28.500 de lei de la firma pe care o deține și alți 21.900 de lei au ajuns la Niculina din indemnizația de consilier județean și 8.624 lei din drepturi de autor.

Niculina Stoican a muncit în Grecia

În trecut, artista a fost plecată peste hotare timp de 3 ani. Niculina a plecat din țară la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Vasile Stănescu, tatăl fiului ei. A lucrat ca babysitter, dar artista a decis să se întoarcă în țară pentru că îi era dor de familia ei. „Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine, a căror concepte poate nu le înţelegi dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune. Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, declara Niculina Stoican, acum câțiva ani.

Niculina Stoican s-a născut în comuna Balta, Mehedinți. Vedeta a moștenit talentul mamei sale, Angelica Stoican, iar darul pentru cântec l-a descoperit încă de când era mică. „Mama mea era în perioada respectivă o femeie extrem de ocupată. Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone.”, a mărturisit, în trecut, Niculina Stoican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: