Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican îl poartă în suflet pe Petrică Mîțu Stoian chiar și de ziua sa de naștere. Mesajul emoționant în memoria prietenului său

Niculina Stoican îl poartă în suflet pe Petrică Mîțu Stoian chiar și de ziua sa de naștere. Mesajul emoționant în memoria prietenului său

Niculina Stoican își sărbătorește astăzi ziua de naștere, dar sufletul său a rămas tot la prietenul ei drag, Petrică Mîțu Stoian. Moartea celebrului interpret a lăsat multă durere în urmă, iar apropiații lui încercă cu greu să-și revină după această pierdere imensă. Cei doi au fost legați de frumoasă prietenie, iar în această zi deosebită Nicula a transmis încă un mesaj în memoria celui care i-a fost alături la fiecare pas important în viață.

Niculina Stoican împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani, ocazie cu care și-a dorit să transmită câteva gânduri publicului său. A ales să-și sărbătorească ziua onomastică acasă, alături de cei dragi ei, fără prea multe pregătiri sau vreo petrecere extravagantă. Pentru ea este suficient să fie în preajma oamenilor pe care-i prețuiește cei mai mult, iar ziua de azi va fi marcată de o surpriză pe măsură.

„Mi-am îndeplinit dorințe materiale destul de rezonabil, așa că dorința mea a fost să fiu întotdeauna acasă. Sunt foarte conservatoare, îmi doresc să fiu acasă, cu cei dragi pe lângă mine. Astăzi am să fac ceva foarte special’, a povestit Niculina Stoican la Atena Stars, potrivit spynews.ro.

Niculina Stoican îl poartă în suflet pe Petrică Nuțu Stoian chiar și de ziua sa de naștere. Mesajul emoționant în memoria prietenului său

Dintre toți însă, o singură persoană a lipsit și i-a provocat multă durere Niculinei. Este vorba de prietenul său de o viață, Petrică Mîțu Stoian. Artistul s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie, iar moartea sa a provocat un adevărat șoc în rândul celor care l-au apreciat și l-au iubit.

Chiar și în această zi deosebită și fericită pentru ea, Niculina Stoican l-a purtat în suflet pe Mîțu Stoian. A transmis un mesaj public în memoria sa, mărturisit că nu va reuși niciodată să-l uite și-l va purta mereu în sufletul său.

Artista a preferat să nu-și exprime durerea în mod public, cu toate că pierderea prietenului său a fost foarte dificilă pentru ea.

„Îmi va lipsi toată viața și este bucățica aceea din sufletul meu care e tristă și goală, dar o păstrez pentru mine, pentru că eu am momentele mele pentru sufletul meu, cu tot ce se întâmplă. Eu le păstrez pentru mine, le consider ale mele. Lumea are destulă greutate, mai ales în momentele astea’, a mai transmis ea.

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican au fost legați de o frumoasă prietenie

Petrică Mîțu Stoian a avut niște sentimente deosebite pentru Niculina Stoican, cu care a avut șansa să se cunoască cu mult înainte să ajungă cunoscut de o țară întreagă. Au ajuns faimoși împreună, iar prietenia lor i-a ajutat să parcurgă multe etape dificile pe care le-au întâmpinat.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: