Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Mirabela, a adus pe lume un băiețel

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Mirabela, a adus pe lume un băiețel

GALERIE FOTO (2) Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Primarul General al Capitalei, a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nicușor și Mirabela Dan mai au o fetiță, pe nume Aheea, care s-a născut în 2016.

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Mirabela, a adus pe lume un băiețel

Nicușor Dan este în culmea fericirii. Primarul General al Capitalei a devenit tată pentru a doua oară. Soția acestuia, Mirabela, a adus pe lume miercuri, un băiețel perfect sănătos. Bebelușul a venit pe lume la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Potrivit Antena 3, chiar dacă soția primarului a născut prematur, mama și copilul se simt bine. Nicușor Dan a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunța venirea pe lume a fiului său.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor!”, a scris Nicusor Dan in mesaj.

Sotia lui Nicusor Dan a nascut

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru sunt un cuplu discret. Soția primarului general al Capitalei este din Vaslui și este managerul uneia dintre cele mai mari compani auto din România. Alături dde partenerul ei a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, dar și bazele partidului Uniunea Salvați România. Povestea lor de dragoste a început în 2015.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franta. Am renuntat să mă mai întorc acasă si am iesit cu mai multi prieteni.

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, spunea Mirabela, în urmă cu câțiva ani, pentru la vremeanoua.ro.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru mai au o fiică de 7 ani

Nicușor Dan a devenit tată pentru prima oară în 2016. Mirabela a adus pe lume o fetiță, pe nume Aheea. Atunci, primarul general al Capitalei declara că este cel mai fericit bărbat și îi mulțumea soției pentru minunea din viața lor. „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spunea Nicușor Dan pe contul social.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au căsătorit în 2017, într-un cadru restrâns. „Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntă simplă, discretă, în stilul nostru”, spunea Nicușor Dan la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: