Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan, anunț pentru bucureșteni: „Toată lumea va avea căldură și apă caldă”

Nicușor Dan, anunț pentru bucureșteni: „Toată lumea va avea căldură și apă caldă”

“Toata lumea va avea caldura si apa calda” pare sa fie un vis pentru romanii din 2020 si un slogan parca venit din vremurile comuniste. Este insa anuntul facut de noul edil al Bucurestiului, Nicusor Dan.

Locuitorii capitalei se “lupta” in anumite sectoare cu lipsa apei calde si caldurii, in anul 2020 cand se presupune ca aceste probleme ar fi trebuit sa fie de domeniul trecutului. Din fericire insa, noul primar al Bucurestiului,Nicusor Dan, proaspat investit in functie, la o luna dupa alegeri, a promis ca locuitorii capitalei vor avea atat apa calda cat si caldura. Tot noul edil a declarat ca administratia din Bucuresti va asigura stocurile pentru posibilele avarii ce pot aparea in timpul iernii. Invitat la Digi24, Nicusor Dan a dorit sa linisteasca apele si sa fac niste promisiuni. „Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Nicusor Dan a “detectat” problemele din capitala

Tot edilul a reusit sa identifice zonele cu probleme din capital si spera ca in aproximativ doi ani sa le si rezove.Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, o să fie sensibile”, a declarat Nicusor Dan la Digi24.

“Astazi este ziua de nastere a Bucurestiului”

Nicusor Dan se arata increzator in planurile de dezvoltare pentru Bucuresti, astfel ca, odata cu investirea in functia de primar, crede cu tarie ca incepe renasterea capitalei. Iata ce declara edilul la aflarea rezultatelor electorale: ”Vreau să vă obișnuiți cu ideea că Bucureștiul este partenerul vostru acum. Mai mult mă bucur pentru voi decât mine. Rezultatul este unul istoric. Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea votului voi fi noul primar al Capitalei. Am încredere că voi fi noul primar și al încredere că majoritatea primăriilor vor fi câștigate de colegii noștri. Vreau să le mulțumesc colegilor care ne-au votat și care s-au implicat și că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră. PNL și USR PLUS au ales să susțină voința bucureștenilor”, spunea acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: