Redactia.ro
Home » Monden » Nicușor Dan, reacție acidă în mediul online după ce a fost filmat traversând neregulamentar cu fetița în brațe. Internauții l-au persecutat

Nicușor Dan, reacție acidă în mediul online după ce a fost filmat traversând neregulamentar cu fetița în brațe. Internauții l-au persecutat

Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a recunoscut că este greșit ceea ce a fost surpins făcând într-un videoclip viralizat. De curând politicianul a fost filmat când traversa strada neregulamentar, cu fetiţa în braţe şi vorbind la telefon, într-o zonă extrem de aglomerată.

Prin intermediul unei postări, pe Facebook, Nicușor Dan a aprobat faptul că nu a acționat conform legii după ce a fost filmat în timp ce traversa printr-un loc nepermis din Bucureşti.

Primarul general al Capitalei, reacție acidă în mediul online

„Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a fost reacţia lui Nicuşor Dan.

Sindicatul Europol l-a dat în vileag pe Nicușor Dan

Filmulețul a fost viralizat de către Sindicatul Europol, marți seară. În video se vede foarte clar că primarul Capitalei, Nicușor Dan, trece strada prin loc nepermis, cu fetița în brațe. Cei de la Sindicat au făcut-o să pară o postare despre educație rutieră:

Postarea Sindicatului Europol:

  • Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni.

  • Nicușor trece strada prin loc nepermis.

  • Dan își protejează copilul.

  • Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini.

  • Dan își învață copilul să respecte regulile.

  • Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea.

  • Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!

Reacția internauților

Odată ce postarea a fost făcută publică, mulţi dintre cei care îl urmăresc l-au ironizat în comentarii.

Printre comentarii s-au găsit și păreri care susțin că singura căreia trebuie să îi ceară scuze, Nicușor Dan, este fiica sa:

„Eu asta am remarcat, faptul ca ai fost filat dupa toate regulile Mafiei”, a comentat o urmăritoare, pe nume Dana Hering.

„Ați pus în pericol viața fiicei dvs, ei trebuie să vă cereți scuze nu noua”, a scris o altă urmăritoare, pe nume Francisca Nicoleta Doroșenco.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: