Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan, suspect și el de Covid-19. Ce decizie a luat

Nicușor Dan, suspect și el de Covid-19. Ce decizie a luat

Nicusor-Dan
După ce premierul Ludovic Orban este suspect de coronavirus și Nicușor Dan se află într-o astfel de situație, pentru că ambii au fost invitați într-o emisiune la B1 TV a cărui moderator, Silviu Mănăstire a aflat recent că s-a infectat. Asemeni lui Orban, primarul ales al Capitalei s-a testat pentru COVID-19. Dacă inițial nu pusese problema autoizolării, Nicușor Dan a anunțat pe Facebook că o va face.

Nicușor Dan așteaptă rezultatul testului

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei este suspect de coronavirus după ce, miercuri, a fost invitat în emisiunea ”Dosar de Politician”, iar moderatorul, Silviu Mănăstire a aflat ieri (n.r-duminică) că s-a infectat cu Covid. Nicușor Dan a precizat pe pagina de socializare că s-a testat și că se va autoizola, dar și că nu prezinte simptome, informează HotNews.

„Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului. În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii.”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan nu este contact direct

Nicușor Dan a fost invitat, miercuri, 30 septembrie, la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV, care a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Întrebat în cursul dimineții de luni de ce nu s-a autoizolat, Nicușor Dan a răspuns: „Există niște normative care reglementează această chestiune. Conform definiției de caz nu sunt contact direct”.
Și premierul Ludovic Orban a anunțat că se testează pentru COVID-19 după ce marțea trecută a fost invitat în emisiunea lui Silviu Mănăstire. Șeful guvernului s-a izolat la birou și și-a suspendat toate activitățile și întâlnirile de luni. Tot luni urmează să primească și rezultatul testului. În cazul său, este a doua oară când este suspect de coronavirus și se autoizolează după ce liberalul Vergil Chițac s-a infectat, în luna martie, cu coronavirus. Acesta a pus, atunci,  în situația de testare mai mulți membri de partid și alți  colegi din Parlament. În perioada respectivă, Orban a primit rezultatuk negativ.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: