Redactia.ro
Home » Monden » Nikita, cunoscută ca „Fata de cartier” este în stare gravă la spital! Fetele sale au făcut anunțul: „Murim și noi dacă…” FOTO

Nikita, cunoscută ca „Fata de cartier” este în stare gravă la spital! Fetele sale au făcut anunțul: „Murim și noi dacă…” FOTO

Nikita, cunoscută drept „Fata de cartier”, făcea un real spectacol în emisiunile de scandal din țara noastră, în anii 2000, pe când a devenit cunoscută în urma mai multor conflicte de stradă pe care le-a avut cu alte vedete din România. Odată plecată din România, pentru a munci să-și întrețină copiii ar fi apărut problemele. Iată în ce stare se află vedeta!

Nikita este în stare gravă la spital

Nikita s-ar afla într-o stare gravă, fiind chiar pe patul de moarte, în comă. Totul a devenit public pe rețelele de socializare ale fostei vedete, iar anunțul a fost făcut de fetele ei, care au cerut ajutor internauților!

Nikita ar fi în comă de pe data de 31 iulie, de duminică, iar „îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât fiicele „fetei de cartier” nu au răspuns solicitărilor jurnaliștilor de la SpyNews și nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiicei lor. Rămâne de văzut dacă informația este, într-adevăr, reală, sau dacă Nikitei i s-au spart conturile de pe rețelele de socializare și vestea îngrozitoare este o glumă nesărată”, relatează Click!

Prima reacție după ce Nikita a intrat în comă

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook a vedetei.

„Doamne trezeste o pe mama. Adu-o langa noi”, ar mai fi scris fetițele pe contul mamei lor. 

Nikita s-a mutat în Spania în primăvara acestui an, unde s-a angajat după ce zilele sale de glorie trăite în România s-au încheiat. Aceasta a renunțat la aparițiile televizate, dar și la scandalurile care au consacrat-o și s-a angajat la o primărie din peninsula Iberică, unde a reușit să achiziționeze câteva bunuri, un autoturism și o locuință.

Cine este, de fapt, Nikita, cunoscută ca „Fata de cartier”

„Fata de cartier”, cunoscută și ca „Bătăușa din Piața Romană” „a devenit cunoscută în anii ’90, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. La momentul respectiv se știa că Nikita intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.

A avut o copilărie dureroasă, care i-a marcat viața, căci părinții o puneau la punct cu forța, până când a decis să fugă de acasă. S-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost una publică, dat fiind faptul că scandalurile dintre ei au ajuns subiect de discuție în emisiunea moderată de Dan Capatos”, mai relatează sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: