Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Nimeni nu o crede că s-a căsătorit din dragoste. Cum arată soțul ei

Nimeni nu o crede că s-a căsătorit din dragoste. Cum arată soțul ei

GALERIE FOTO (5) cum arată soțul ei

Între ei există o diferență de 57 de ani, dar ea insistă că s-a căsătorit din dragoste. Toți care aud asta sunt consternați, mai ales când văd cum arată soțul ei. Povestea modelului Playboy Cathy Schimitz (25 de ani) și a soțului ei miliardar.

Ea e model, el… are bani. Cum arată soțul ei?

Richard Lugner (82) și modelul Cathy Schmitz (25) s-au căsătorit în septembrie 2014, după o relație de doar șapte luni. Deși este cea de-a cincea căsnicie pe celebrul miliardar, austriacul spune că tânăra lui parteneră l-a convins să facă acest pas din nou.

„Am fost căsătorit de patru ori, iar când am cunoscut-o pe Cathy eram divorțat de 7 ani. Nu voiam să mă recăsătoresc. (…)”, spunea bărbatul la acea vreme. Pe de altă parte, Cathy spune că își iubește soțul și că nu e vorba despre averea lui.

Cathy spune că nu-i pasă de averea soțului său

Deși e o diferență colosală de vârstă între ei, Cathy spune că e îndrăgostită de soțul ei. „Când l-am întâlnit am crezut că e o persoană drăguță. Știam că e bogat. Eu sunt din Germania, iar acolo e un bărbat faimos. Desigur că e plăcut să ai o viață luxoasă, dar nu e important pentru mine.”, spunea aceasta.

Mai mult de atât, Cathy spune că a renunțat la cariera ei de dragul soțul ei. „Când l-am cunoscut, eu încercam o carieră în televiziune. Însă a trebuit să aleg între iubirea mea și carieră. Și nu sunt prima femeie care se căsătorește cu un tip mai în vârstă. Niciuna dintre soțiile lui nu avea aceeași vârstă cu el”, mai spune Cathy în apărarea sa.

În ciuda tuturor acestor vorbe, cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini