Redactia.ro
Home » Monden » Nimeni nu s-ar fi așteptat la despărțire! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu? Imaginile care l-au dat de gol

Nimeni nu s-ar fi așteptat la despărțire! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu? Imaginile care l-au dat de gol

GALERIE FOTO (2) Alex Ashraf rupe tăcerea! Detalii despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

O altă poveste de iubire pare să fi ajuns la final în showbiz-ul românesc. După aproximativ șase ani de căsătorie, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-ar fi spus adio. Cel puțin, asta tindem să credem dacă aruncăm o privire asupra celor mai recente imagini care îl au protagonist pe Alex.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit?

Alex Ashraf nu mai locuiește alături de soția sa, Oana Zăvoranu, conform Spynews. Ba chiar mai mult decât atât, i-ar fi găsit deja o înlocuitoare acesteia. Zilele trecute, Alex a fost surprins de către fotoreporterii site-ului amintit mai sus. El s-a îndreptat către o altă zonă din București și s-a întâlnit cu o domnișoară misterioasă alături de care a mers, apoi, la restaurant. Dar, întâlnirea nu s-a terminat aici.

După ce au terminat de mâncat, cei doi s-au urcat din nou în mașina lui Alex Ashraf și au pornit spre locuința domnișoarei, unde au petrecut noaptea. Nu este cunoscut dacă între Alex și femeia respectivă există ceva mai mult decât o simplă prietenie, iar atâta vreme cât s-au afișat împreună public, între ei nu au existat gesturi evidente de afecțiune.

Până în acest moment, nici Oana Zăvoranu, nici Alex nu au confirmat sau infirmat despărțirea și rămâne de văzut dacă vor decide în viitorul apropiat să abordeze public un subiect atât de delicat.

alex ashraf si femeia misterioasa
Alex Ashraf a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase

Oana Zăvoranu avea numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei

În urmă cu puțin timp, Oana Zăvoranu vorbea la superlativ despre bărbatul care îi era alături. Vedeta spunea că, în ciuda micilor certuri, Alex întotdeauna a știut cum să se comporte cu ea și cum să-i readucă zâmbetul pe buze.

,,Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni.

Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, povestea Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: