Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nimeni nu și-a dat seama că rochia devine transparentă în studio și a apărut așa în direct! Ce a urmat

Nimeni nu și-a dat seama că rochia devine transparentă în studio și a apărut așa în direct! Ce a urmat

GALERIE FOTO (3)

O tânără prezentatoare de meteo a îmbrăcat o rochie care a devenit transparentă, în direct.

Într-o dimineaţă, Liberté Chan, prezentatoarea rubricii meteo a postului regional KTLA 5, din California, a ales să îmbrace o rochie de culoare verde deschis. Problema e că nuanţa hainei era prea asemănătoare cu cea a fundalului verde peste care se supraimpune digital, de un computer, harta vazută de telespectatori, aşa că şi rochia ei a fost făcută transparentă.

Imediat, un coleg a sărit în ajutorul ei, oferindu-i sacoul său. Liberté şi-a continuat rubrica meteo, în râsetele echipei tehnice. Nici telespectatorii n-au taxat-o pe tânără, ci dimpotrivă. Pe conturile ei de pe rețelele de socializare, fanii i-au lăsat zeci de mesaje admirative și chiar o propunere în căsătorie. Un tânăr îndrăzneț a cerut-o în căsătorie după ce a văzut-o așa la televizor. Evident, cererea lui a rămas fără răspuns, tânăra refuzând să-i intre în joc. 

Rochia verde deschis era prea asemănătoare cu harta văzută de telespectatori.

Imediat după ce un coleg i-a oferit sacoul său, prezentatoarea și-a continuat rubrica meteo, în râsetele colegilor. S-a descurcat admirabil, dat fiind presiunea la care a fost supusă în direct. Cel mai probabil, tânăra va avea mult mai multă grijă de acum încolo când vine vorba de ales ținute pentru a prezenta meteo. De altfel, nu este singura prezentatoare meteo care a avut probleme la acest capitol. O altă prezentatoare britanică a purtat o rochie mult prea scurtă, iar când s-a aplecat ușor a riscat să arate mai mult decât și-ar fi dorit. Din fericire, incidentul a fost oprit la timp, tânăra dându-și seama de ce urma să se întâmple. În felul acesta, a scăpat postul de televiziune de o amendă usturătoare, dat fiind faptul că era vorba despre un matinal. Vezi VIDEO cu prezentatoarea meteo care s-a „confundat cu fundalul”!