Redactia.ro
Home » Homepage » Noapte albă pentru clanul Corduneanu! Costel Biju și Cristi Nucă au cântat la căpătâiul interlopului mort luni | FOTO

Noapte albă pentru clanul Corduneanu! Costel Biju și Cristi Nucă au cântat la căpătâiul interlopului mort luni | FOTO

GALERIE FOTO (6)

Costel Corduneanu, cunoscută figură în comunitatea sa și fost sportiv de prestigiu, și-a găsit sfârșitul pe un pat de spital din Târgu Mureș, după o lungă luptă cu problemele de inimă. Deși problemele sale cardiace au fost de lungă durată, apropiații afirmă că a luptat eroic până în ultima clipă. Vestea trecerii sale a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat, provocând o undă de tristețe profundă în rândul comunității.

La priveghi, sute de persoane, aproximativ 300, au venit să își exprime respectul și să își ia rămas bun de la Corduneanu. Restaurantul La Castel, locul unde a fost organizat priveghiul, s-a transformat într-un veritabil loc de pelerinaj, cu parcarea plină de bolizi de lux, semn al respectului și al statutului pe care Corduneanu îl avea în comunitate.

Priveghi până dimineață pentru Costel Corduneanu

Atmosfera de la priveghi a fost una plină de respect și admirație. Trupul neînsuflețit al lui Corduneanu a fost depus pe un catafalc impunător, înconjurat de aplauzele celor prezenți și de un sobor de preoți care au oficiat slujba. Decorul a fost pe măsura personalității sale colorate: catafalcul a fost împodobit cu flori albe și a fost așezat pe un covor roșu, simbol al distincției și al respectului.

„În ultimele momente, mergeam toți frații la el prin rotație, la Târgu Mureș. A mers acolo cu speranța că se face bine. S-a ajuns aici, ne pare rău, suntem îndurerați cu toții. El a fost și este iubit de toată lumea. A fost omul care a vrut să împace pe toată lumea. Fratele meu, Costel, a fost la Jocuri Olimpice, la campionate europene, este medaliat de 14 ori în România”, a transmis Adrian Corduneanu, fratele lui Costel Corduneanu.

Pentru a onora tradițiile și gusturile tuturor, bucătarii au pregătit atât mâncăruri de post, cât și delicatese precum porci și berbecuți la grătar. În semn de respect, majoritatea celor prezenți au purtat tricouri personalizate cu imaginea lui Corduneanu și cu logoul Jocurilor Olimpice, însoțite de mesajul „Legendele nu mor niciodată”.

Maneliștii au cântat până dimineață

Muzica a avut și ea un rol central în omagiul adus lui Corduneanu, cu maneliști renumiți precum Cristi Nucă și Costel Biju care au cântat melodii de jale, emoționând adunarea. În zilele următoare, sunt așteptați și alți artiști de top din industria manelelor, inclusiv Florin Salam și frații de la Bărbulești, care vor cânta în memoria sa, consolidând astfel legătura profundă dintre Corduneanu și comunitatea de maneliști.

Privighiul va continua până vineri, 19 aprilie, când va avea loc înmormântarea la Cimitirul „Eternitatea” din Iași. Se așteaptă ca mii de persoane să participe la eveniment, demonstrând încă o dată impactul pe care Corduneanu l-a avut asupra comunității sale. Autoritățile locale se pregătesc corespunzător pentru a asigura ordinea și siguranța la acest eveniment de mare amploare.

„Le mulțumim la toți pentru că au venit să-și ia rămas bun. Vor veni maneliști să cânte ceva de supărare. Ne doare pe toți ce s-a întâmplat, o să fie, la înmormântare, onoruri militare”, a mai precizat Adrian Corduneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: