Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida! Femeia a avut doi complici

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida! Femeia a avut doi complici

Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

Noi detalii ies la iveală despre femeia dezbrăcată care a pătruns în platoul Acces Direct și a atacat-o cu o piatră pe Mirela Vaida! Agresoarea nu a acționat de una singură, ci a avut doi complici. Iată ce au mai descoperit anchetatorii!

Noi detalii despre agresoarea Mirelei Vaida! Femeia a avut doi complici

Continuă ancheta în cazul agresoarei Mirelei Vaida! Camerele de luat vederi au suprins doi complici implicați în acțiunea de tentativă de omor a femeii, informează Spynews.

Agresoarea Mirelei Vaida a fost însoțită de o femeie până la rulota unde s-a dezbrăcat. După ce a început să-și dea jos hainele de pe ea, femeia care a însoțit-o s-a întâlnit la câțiva pași de rulotă cu altă persoană îmbrăcată cu o geacă neagră și care are o geantă de culoare închisă. În timp ce agresoarea își pregătea atacul, cele două femei purtau o discuție. Mai mult, cea de-a treia persoană implicată este îmbrăcată mai bine decât agresoare și femeia care a condus-o până la rulotă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că are un alt statut social.

Agresoarea a confundat-o pe Mirela Vaida cu Simona Gherghe

Câteva secunde i-a luat agresoarei să acționeze, mai ales că la intrarea pe lateral a platoului nu era niciun paznic. Nimeni a putut-o observa când a pătruns în emisiune, nici măcar cameramanii, care erau cu căștile pe cap și foarte atenți la filmare. Abia când femeia era, deja, pe platou au acționat. Unul dintre cei din producție i-a adus o pătură femeii dezbrăcate și a dus-o în culise. Acolo, agresoarea repeta numele Simonei Gherghe, iar anchetatorii și-au dat seama că a confundat-o pe Mirela Vaida cu Simona Gherghe. După ce la fața locului au sosit polițiștii și medicii, femeia a fost dusă la Spitalul Obregia, la psihiatrie. S-a descoperit că a mai fost internată acolo și că este din Iași. Cei de la Acces Direct i-au aflat adresa și numele, dar nu le-au făcut publice, așa că au arătat telespectatorilor doar chipul ei. Mirela Vaida a făcut apel ca toți cei care o cunosc să ofere mai multe informații care pot fi de ajutor cercetărilor.

Atacatoarea Mirelei Vaida, prinsă de polițiști

Mirela Vaida este speriată acum pentru viața ei, mai ales că o persoană care se dădea drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou, îi trimitea de ceva vreme mesaje de amenințare cu moartea pe Facebook și Youtube. Asta pentru modul cum ar fi prezentat-o cândva, la Acces Direct. Aceasta se află în închisoare acum, iar Mirela Vaida se teme că aceasta are acces la internet și poate acționa în vreun fel.  Nu se știe, momentan, cine a trimis mesajele cu pricina, încă se face anchetă. Deocamdată, Mirela Vaida a depus plângere penală.

A fost totul o regie?

Mirela Vaida neagă acest aspect, în contextul în care mulți telespectatori sunt sceptici cu privire la evenimentul de vineri seară. Prezentatoarea nu dorește nimănui să aibă parte de momentele de spaimă prin care a trecut.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii (…) Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a mai spus vedeta, vizibil afectată în continuare”, a declarat Mirela Vaida pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: