Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum arată agresoarea Mirelei Vaida. Apel făcut de prezentatoare: ”Să aflăm cine este!”

FOTO Cum arată agresoarea Mirelei Vaida. Apel făcut de prezentatoare: ”Să aflăm cine este!”

Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

Acces Direct a făcut publică înfățișarea femeii  dezbrăcate, care atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, chiar în timpul emisiunii. Iată cum arată agresoarea!

Cum arată agresoarea Mirelei Vaida. Apel făcut de prezentatoare: ”Să aflăm cine este!”

S-a aflat cum arată agresoarea Mirelei Vaida! Acces Direct a făcut publică, luni seară, înfățișarea ei, iar prezentatoarea a făcut apel la persoanele care o cunosc, să dea mai multe detalii, informează Spynews.

Prima imagine cu atacatoarea Mirelei Vaida. Apelul făcut de prezentatoare: ”Să aflăm cine este!”

De altfel, cei de la Acces Direct au aflat numele și adresa agresoarei, dar nu au dorit să-i facă publică și indentitatea. În cadrul ediției de luni a fost reconstituit traseul femeii care a pătruns dezbrăcată în platou și s-a arătat momentul cum a fost arestată de oamenii legii. Asta în timp ce atacatoarea striga că vrea să o omoare pe artistă.„Când o văd o omor, îi rup capul. Să îmi dea banii, dacă nu, îi sparg geamul”, a putut fi auzită cum spune atacatoarea, care după putem vedea în imagini, este trecută de prima tinerețe.

Atacatoarea Mirelei Vaida, prinsă de polițiști

Agresoarea a confundat-o pe Mirela Vaida cu Simona Gherghe

Imediat după atac, până la sosirea poliției, femeia a fost dusă în culise unde tot repeta numele Simonei Gherghe. Anchetatorii și-au dat seama că femeia a făcut o confuzie. Simona Gherghe, fosta prezentatoare a Acces Direct, nu a avut până acum o reacție cu privire la acest lucru, dacă ar fi prezentat vreun caz cu femeia, cândva. Asta pentru că, reamintim că Mirela Vaida a spus că o persoană care se dă drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou, îi trimitea mesaje de amenințare cu moartea, pe facebook și youtube, pentru ceea ce i-ar fi făcut la Acces Direct.

Mirela Vaida este în continuare șocată de ceea ce s-a întâmplat și a precizat că nu mai vrea să fie subiectul propriei emisiuni. De asemenea, a depus plângere penală. Ancheta continuă în acest caz, iar agresoarea este internată acum la psihiatrie la Spitalul Obregia.

„E un șoc emoțional pe care l-am trăit în aceste zile, nici nu m-am mai machiat, nu îmi arde de nimic. A fost un eveniment pe care nimeni nu a putut să îl anticipeze. Se putea întâmpla ceva cu adevărat dramatic. Nu sunt aici să conving pe nimeni, mulți cred că totul a fost o făcătură. Nu e frumos să spui nebună, dar așa este. Mi se pare diabolic în mintea celor care cred așa ceva. Noi prezentatorii suntem doar niște oameni, viața mea a fost în pericol, nu vreau să vă conving de nimic. Nu mi se pare corect să ne blestemați, să ne înjurați.

Vreau doar să îmi apăr viața, pentru cei trei copii pe care îi am acasă. Am avut pregătit cu familia un weekend la munte, nu am răspuns nimănui la telefon. Le mulțumesc tuturor pentru susținere. Am insomnii, iar întoarcerea în acest loc mă neliniștește. Noi, cei care apărem la TV, ne facem doar datoria. Noi asta facem. Nu cred că am făcut rău voit nimănui vreodată. Am încercat doar să ajut.

La Acces Direct facem subiecte din lumea reală, dacă nu vă place, sunt atâtea variante. Problema este că femeia aceasta, dacă este într-adevăr bolnavă psihic, nu va răspunde penal. Poate intra peste fiecare dintre noi. A fost externată de la Obregia. De ce este liberă pe străzi? Nu cred că putea ști singură că avem o intrare specială a noastră a prezentatorilor. Dacă cineva a trimis-o aici la pont”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii de astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: