Redactia.ro
Home » Știri » Momentul atacului cu Mirela Vaida a fost regizat? Ce spune prezentatoarea Acces Direct

Momentul atacului cu Mirela Vaida a fost regizat? Ce spune prezentatoarea Acces Direct

Noi detalii ies la iveală după momentul când Mirela Vaida a fost atacată chiar în direct, cu o cărămidă, de către o femeie dezbrăcată. Sunt speculații potrivit cărora întreaga scenă a fost regizată, pentru a aduce audiență. Mai ales că nu se știe cum a trecut agresoarea, neobservată de angajații postului de televiziune. Ce spune Mirela Vaida despre această informație?

Momentul atacului cu Mirela Vaida a fost regizat? Ce spune prezentatoarea Acces Direct

Au fost momente de panică, vineri seară, la Acces Direct. O femeie goală a pătruns în platoul emisiunii și s-a năpustit asupra Mirelei Vaida cu o cărămidă. Prezentatoarea s-a speriat foarte tare și s-a ferit la timp, încât să nu fie lovită. Cum credibilitatea emisiunii este sub semnul întrebării, există zvonuri potrivit cărora cu toții am asistat la o regie. Dar, iată ce spune Mirela Vaida despre această speculație.

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată. A intrat peste ea în direct și a aruncat cu un bolovan (VIDEO) | Stiri Diaspora

Prezentatoarea neagă posibilitatea unui scenariu pus la cale, în acest caz. Mirela Vaida spune că niciodată nu a făcut astfel de lucruri și că îi este teamă acum pentru viața sa.

Mirela Vaida, atacată în direct cu o piatră de o femeie dezbrăcată. Poliția, în platoul Antenei 1. Video

”Nu există aşa ceva. Vreodată în viaţa mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu! E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte şi spun sincer, că îmi este teamă de multe ori, ca cei pe care îi interpelăm, pentru că asta este natura presei, sau pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem, îmi este teamă să nu aibă o astfel de răzbunări. În acest moment, mie îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida va depune plângere penală. Cine este femeia dezbrăcată

Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în

După ceea ce s-a întâmplat, Mirela Vaida vrea să depună plângere penală, iar la fața locului se fac cercetări, pentru  a se afla cum a reușit atacatoarea să intre pe platourile de filmare. Din imaginile suprinse preț de câteva secunde, de producătorii emisiunii, se vede că femeia dezbrăcată a intrat pe ușa laterală. A fost preluată, între timp de oamenii legii și internată la psihiatrie. Anchetatorii au aflat că este din Iași, are 40 de ani și că a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. Atunci când a atacat-o pe Mirela Vaida îi cerea să-i de niște bani. S-a mai aflat că avea lăsată la ușă o plasă cu câteva cărămizi și hainele ei.

Totodată, Mirela Vaida a mărturisit că de ceva vreme, o femeie îi trimite mesaje de amenințare cu moartea, pe Facebook, în care se dă drept criminala de la metrou, Magdalena Șerban. Aceasta este în închisoare în momentul de față. În mesaje, femeia îi spunea că va plăti tot restul vieții pentru ceea ce i-ar fi făcut, cândva, la Acces Direct.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

Daniela Gyorfi, prezentă la atacul Mirelei Vaida în direct! Ce a observat cântăreața: „Am crezut că este vreun scenariu”

La scenele șocante a fost prezentă și Daniela Gyorfi, care urma să intre în platou. Inițial, cântăreața a crezut că este vorba de o farsă. Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam ca să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că ”hai că te prezint”, a intrat și eu așteptam. Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit ”dați-mi banii, dați-mi banii”, Mirela a strigat că o omoară. Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are 3 copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că, Doamne, dacă îi dădea cu cărămida în cap, ferească Dumnezeu, pentru că nu te pui cu puterea unui nebun. Am și văzut-o pe doamna respectivă”a spus artista, șocată de scenele la care a luat parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: