Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre Andreea Rabciuc, românca campioană la tir cu arcul, dispărută în 2022 în Italia. Cadavrul ei, scos la suprafață dintr-un canal. Ce a fost găsit la gât

Noi detalii despre Andreea Rabciuc, românca campioană la tir cu arcul, dispărută în 2022 în Italia. Cadavrul ei, scos la suprafață dintr-un canal. Ce a fost găsit la gât

Noi detalii despre Andreea Rabciuc, românca campioană la tir cu arcul, dată dispărută în 2022 în Italia. Cadavrul ei, scos la suprafață dintr-un canal. Ce a fost găsit la gât

Aoar noi informații despre Andreea Rabciuc, românca campioană la tir cu arcul, dată dispărută în 2022 în Italia. Un cadavru, care se presupune că ar fi al ei, a fost descoperit într-un canal din Roma.

Noi detalii despre Andreea Rabciuc, românca campioană la tir cu arcul, dispărută în 2022 în Italia. Cadavrul ei, scos la suprafață dintr-un canal. Ce a fost găsit la gât

Autoritățile au descoperit un schelet într-un canal de scurgere din Roma, iar indiciile arată că ar fi vorba despre femeie, despre care se presupune că ar fi Andreea Rabciuc, campioana la tir cu arcul, care a dispărut în 2022.

Descoperirea a fost făcută în zona Pigneto, periferia Romei, într-un parc pe via Fiermamosca 114, în timpul unei lucrări de excavare, potrivit monitorulsv.ro.

Andreea era originară din Suceava și avea 27 de ani la momentul dispariției. Ea nu mai e de găsit din luna martie a anului trecut.

Presa italiană relatează că ADN-ul scheletului găsit pe 1 iulei 2023 se află în prezent în proces de examinare. Cadavrul aparține unei femei în jur de 30 de ani, moartă cu cel puțin un an în urmă. O legătură cu cazul Andreei Rabciuc este sugerată de un colier găsit asupra rămășițelor, care ar putea corespunde celui purtat de româncă, semnalat în Capitală după dispariția sa, potrivit Roma Today.

Când a fost văzută ultima dată Andreea Rabciuc

Tânăra de 27 de ani a fost văzută ultima dată pe 12 martie 2022, la 7 dimineață. Aceasta a plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, in Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona, Italia. Andreea s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a transmis un mesaj audio fostului iubit.

La 4.20, ea și-a sunat tatăl, care lucra pe atunci în Spania, dar pentru că acesta dormea nu i-a răspuns. I-a trimis un mesaj în care îi spune că are probleme. Cei prezenti la petrecere au declarat că iubitul i-ar fi luat telefonul Andreei, iar din acea dimineață, nimeni nu mai știe nimic de ea. A trecut mai bine de un an de la dispariția Andreei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: