Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre starea de sănătate a lui Adi Bărar! Fondatorul trupei Cargo este infectat cu COVID-19: „Starea lui este critică..”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Adi Bărar! Fondatorul trupei Cargo este infectat cu COVID-19: „Starea lui este critică..”

Adrian Bărar este internat în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Fondatorul trupei Cargo a fost internat de urgență la Terapie Intensivă. 

 

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Adi Bărar

Adrian Bărar a fost internat de urgență la Terapie Intensivă,  după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Fondatorul trupei Cargo a contractat virusul COVID-19, iar la momentul actual medicii sunt sceptici cu privire la șansele de supraviețuire. Artistul se pare că mai are și alte comorbidități, printre care și ciroză hepatică. Astfel, potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, starea de sănătate a cântărețului este una critică și nu este totuși în afara oricărui pericol.

„Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

În urmă cu doar o zi, membrii trupei Cargo au făcut un anunț trist. Colegul lor, Adrian Bărar a fost infectat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Anunțul a fost postat de ceilalți colegi pe rețelele de socializare.

„Azi, ziua de joi îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie facută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis colegii artistului, pe pagina de Facebook.

Adrian Bărar, în vârstă de 61 de ani este chitarist, compozitor textier și producător muzical. La vârsta de 9 ani acesta a început să cânte la chitară, iar timp de 4 ani a urmat un curs de chitară clasică. Deși a devenit cunoscut drept chitarist, prima experiență muzicală a artistului a fost cu trupa de cartier unde a activat ca toboșar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: