Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Cu ce probleme se confruntă manelistul: ”Vrea să revină în forță”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Cu ce probleme se confruntă manelistul: ”Vrea să revină în forță”

GALERIE FOTO (2)

Florin Salam i-a îngrijorat foarte mult pe toți fanii săi, după ce a ajuns de urgență la spital. Manelistul este internat de câteva zile, iar soția lui îl vizitează zilnic, alături de copii. Betty Vișănescu, fiica artistului, a făcut primele declarații despre problemele cu care tatăl său se confruntă.

De-a lungul anilor, Florin Salam a atras atenția multor persoane, iar talentul său a fost apreciat atât în țară, cât și în afară. Din păcate, bărbatul a avut parte de o serie de complicații încă din momentul în care a fost infectat cu Covid-19, când s-a scris despre el că a pierdut lupta cu viața.

Care este starea de sănătate a lui Florin Salam

Deși au existat o mulțime de speculații cu privire la starea de sănătate a artistului, nimeni nu știa exact cu ce se confruntă acesta. Cea care a lămurit lucrurile a fost chiar fiica lui, Betty. Tânăra a explicat ce se întâmplă cu părintele său și a demontat zvonurile potrivit cărora Florin Salam ar fi ajuns în stare gravă la spital din cauza drogurilor.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu, vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty Vișănescu pentru Spynews.ro.

Florin Salam, în grija Roxanei Dobre

În miez de noapte acum două zile, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, s-a dus la spitalul unde este internat acesta. Paparazii de la Cancan au surprins-o acolo, fotografiind-o când și-a continuat vizita și a doua zi.

Roxana Dobre, în vizită la Florin Salam
Roxana Dobre, în vizită la Florin Salam

Până acum, Roxana nu a făcut nicio declarație despre starea de sănătate a lui Florin Salam, dar este clar că artistul va avea nevoie de câteva zile de recuperare și odihnă pentru a evita agravarea problemelor. Evenimentele programate în următoarea jumătate de lună vor avea loc fără el, dar familia și fanii sunt încrezători că se va întoarce în forță, așa cum a făcut mereu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: