Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii din viața Iulianei, tânăra mamă din Timișoara care s-a sinucis. Ce secret ascundea femeia

Noi detalii din viața Iulianei, tânăra mamă din Timișoara care s-a sinucis. Ce secret ascundea femeia

Un apropiat de-ai Iulianei, tânăra din Timișoara care s-a sinucis, a dezvăluit noi informații cu privire la viața femeii. Detaliile ar putea răsturna cu totul ancheta tragediei.

Iuliana ar fi fost victima unor agresiuni din partea fostului iubit. Apropiatul Iulianei spune că fostul ei partener a dat-o și afară din casă înainte de a pune capăt relației.

După ce s-au separat, aceasta a încercat să se împace cu fostul soț. Dorința Iuliei l-a scos din sărite pe bărbat și a început să-i arunce amenințări. Îi spunea că îi va lua copiii, iar de atunci, viața Iulianei a devenit un adevărat calvar.

Motivele pentru care Iuliana se temea de fostul iubit

Declarația unui prieten apropiat de-ai Iulianei ar putea schimba traiectoria anchetei. Conform spuselor bărbatului, femeia ar fi fost, de fapt, implicată într-un triunghi amoros. Iulia s-ar fi îndrăgostit de un om de afaceri influent în timpului căsniciei și așa ar fi hotărât să pună capăt mariajului cu Alexandru.

La puțin timp, însă, Iuliana ar fi devenit victima bărbatului de care se îndrăgostise. Astfel, a hotărât să se întoarcă în brațele fostului soț. Prietenul femeii spune că băiețelul ar fi, de fapt, rodul iubirii dintre Iulia și amorezul său.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul.

S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN. El (n.r. fostul iubit) a ameninţat-o, a bătut-o.

A dat-o afară din casă cu amândoi copiii.

Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este! Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!”, a declarat prietenul Iulianei, pentru observatornews.ro.

Iuliana ar fi avut o discuție la telefon cu fostul iubit, înainte de tragedie

Prietenul Iulianei spune  că femeia de 32 de ani ar fi fost sunată de fostul iubit chiar în dimineața în care s-a întâmplat tragedia. Acesta este de părere că bărbatul a amenințat-o, cel mai probabil, în legătură cu copiii:

„Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult.”, a spus apropiatul Iulianei, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: