Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii ies la iveală! Ce spune asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian

Noi detalii ies la iveală! Ce spune asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian

Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă.

Pe zi ce trece apar public cât mai multe persoane care dau declarații în privința morții lui Petrică Mîțu Stoian. În ultimele zile, după ce acesta a fost înmormântat, au apărut cadre medicale care au încercat să clarifice situația. Ultima persoană care a făcut declarații până la acest moment este asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîțu Stoian. Ce spune femeia.

Ce dezvăluiri a făcut asistenta care l-a avut în grijă pe Petrică Mîțu Stoian

Asistenta care a avut grijă de artist a dezvăluit că acesta avea probleme cardiace de mai mult timp. Într-un episod din trecut acesta a avut un puseu de tensiune și a dezvăluit că acest lucru i se întâmplă adesea. El i-a motivat că totul ar fi de la oboseală și orele multe de condus pe timpul nopții. Asistenta a spus că îi pare rău că acesta s-a stins din viață atât de repede.

Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune,

pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp.

Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind.„, a declarat asistenta.

Medicul care l-a tratat pe artist, declarații despre tratament

Medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară a declarat public că el nu este de părere că Petrică Mîțu Stoian ar fi murit din cauza oxigenului. Acesta afirmă că totul a decurs conform protocoalelor și că el sau tratamentul nu i-au fost letale artistului.

Eu l-am tratat! Nu cred că domnul Petrică Mîțu-Stoian a decedat din cauza expunerii la oxigen! Acele discuții legate de această ‘explozie’ în termeni populari, aceste barotraume, nu se susțin pentru că în timpul tratamentului hiperbar pot apărea două tipuri de probleme.

Pot apărea probleme acute, pe fond mecanic, prin proces fizic al presiunii, caz în care leziunile apar în timpul terapiei sau imediat după și se manifesta cu durere, junghi toracic, dispnee.„, a afirmat medicul pentru a3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: