Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara. Femeia ar fi premeditat totul

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara. Femeia ar fi premeditat totul

GALERIE FOTO (3) Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara. Mama de 33 de ani din Timișoara s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc, împreună cu cei doi copii ai săi. Unii locatari ai imobilului susțin că femeia mai urcase pe acoperișul aceluiași bloc în urmă cu doar câteva zile înainte de tragedia care a șocat întreaga țară.

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara. Femeia ar fi premeditat totul

În urmă cu o zi, o femeie din Timișoara avea să șocheze o țară întreagă. În vârstă de 33 de ani, o mamă și-a luat cei doi copii, un băiat și o fetiță, și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Autoritățile cercetează cazul pentru a aflat ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest. Se pare că blocul ales pentru a-și lua viața nu a fost ales întâmplător. Imobilul avea acces cu geam pe acoperiș, iar în urmă cu câteva zile, femeia ar fi fost văzută de locatarii blocului în timp ce urca pe acoperiș. Potrivit Antena 3, acum toată lumea poate crede că gestul femeii a fost unul premeditat.

Mama din Timișoara știa foarte bine zona, căci a venit în grabă spre blocul înalt cu zece etaje cerând ajutorul unei locatare pentru a putea urca în imobil. Din păcate, nimeni nu a prevestit gestul necugetat pe care aceasta urma să îl facă. În 2020, femeia a divorțat de tatăl copiilor ei, acesta fiind cel care a înaintat actele de divorț. Ulterior, bărbatul a plecat în Austria la muncă. Conform celor apropiați victimei, mama bărbatului nu ar fi fost de acord cu relația celor doi, dar chiar și așa, aceștia s-au căsătorit.

După divorț, femeia ar fi încercat să își refacă viața cu altcineva, deși vecinii aceștia spun că nu au văzut niciun bărbat alături de ea. Prietena cea mai bună a mamei de 33 de ani a declarat că acesteia îi era frică că va rămâne o mamă singură, iar în ultima perioadă, lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal, deoarece se împăcase cu tatăl copiilor. Cei doi au decis să facă din nou nunta, urmând să se căsătorească peste câteva săptămâni.

Femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii studiase Psihologia

Femeia de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara. Aceasta și-a luat copiii în brațe și a sărit. Tatăl copiilor se afla în Austria, la muncă, în momentul tragediei, iar după ce a aflat de tragedie s-a întors în țară. Acesta urma să se căsătorească cu mama copiilor săi peste doar câteva săptămâni. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, trebuia să se întoarcă peste câteva săptămâni pentru a recăsători cu fosta parteneră.

Femeia din Timișoara era casnică, terminase psihologia, dar nu a profesat niciodată. Aceasta locuia de câteva luni împreună cu mama ei, iar în urmă cu câțiva ani și-a pierdut tatăl. Fostul soț al acesteia este în stare de șoc, la fel ca bunica paternă a copiilor, venită și ea din Austria. Bunica este cea care a recunoscut cadavrul fetitei la morgă. Micuța de 6 ani a murit în ambulanță, fiind dusă la morgă, alături de fratele și mama ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: