Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul președintelui alianței T.A.T.A, Bogdan Drăghici

Noi detalii în cazul președintelui alianței T.A.T.A, Bogdan Drăghici

Noi detalii în cazul președintelui alianței T.A.T.A, Bogdan Drăghici

Cazul președintelui alianței T.A.T.A. Miercuri, ancheta ce îl vizează pe Bogdan Drăghici, președintele alianței T.A.T.A.,  a continuat cu noi audieri la parchet.

Noi detalii în cazul președintelui alianței T.A.T.A

Ancheta a continuat  miercuri, în cazul președintelui alianței T.A.T.A. după ce a fost acuzat că și-at fi abuzat sexual fiica vitregă. Procurorii au cerut să vorbească și cu cealaltă fiică vitregă, despre cum se comporta  Bogdan Drăghici cu ea. La audieri a participat și mama celor două fete care cere emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei.

Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tututor Tăticilor, pledează în continuare nevinovat și i-a convins pe anchetatori să producă probe și în favoarea lui. Motiv pentru care, a cerut ca pe lângă fiica vitregă care îl acuză de abuz sexual, să  fie audiate și celelalte fiice ale sale. Acesta încerca să demonstreze că este un tată perfect și niciodată nu le-ar fi făcut rău fiicelor sale. Cealaltă fiică vitregă a ajuns miercuri la Parchetul de pe lângă .Tribunalul București. Procurorii au stat o oră de vorbă cu ea, iar în tot timpul acesta mama fetelor a fost prezentă.

Bogdan Drăghici refuză expertiza psihiatrică

Lucrurile se complică din ce în ce mai mult pentru. Draghici. Potrivit unor surse, acestuia i s-a propus să se supună de bună voie unei expertize psihiatrice, însă a refuzat categoric. Testul poligraf nu a intrat deocamdată în discuție, deși acesta l-ar ajuta foarte mult pe Bogdan Drăghici pentru a-și dovedi nevinovăția. Însă, se pare că acest test nu îi va face un bine, ba din contră, ar putea dovedi contrariul spuselor lui.

Pentru moment, președintele alianței T.A.T.A., va rămâne după gratii, și este posibil să fie dus din nou în fața unui judecător de drepturi și libertăți pentru a i se prelungi manadatul de arestare preventivă. Fosta soție, insistă în fața judecătorilor să fie emis un ordin de protecție, pe care aceasta îl ceruse și înainte ca această anchetă să înceapă.

Citeste si:O fată de 19 ani a fost violată de 3 băieți pe malul Dunării. Aceasta a suna la 112 înainte

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: