Redactia.ro
Home » Homepage » Noi detalii în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc: Mama lui David le-a tratat pe colegele fiului său, de la internat, rănite în urma impactului

Noi detalii în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc: Mama lui David le-a tratat pe colegele fiului său, de la internat, rănite în urma impactului

David este victima tragediei de la Odorheiu Secuiesc.

Tragedia de la Liceul Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc, care a avut loc în data de 18 decembrie 2023, a fost marcantă pentru comunitatea locală și a adus la iveală detalii cutremurătoare. David, un adolescent de 17 ani, care urma să împlinească 18 ani chiar în ziua de Crăciun, și-a pierdut viața în urma prăbușirii unui perete al internatului în care locuia, eveniment soldat și cu rănirea altor elevi.

Printre răniții tragediei se află o altă fată în vârstă de 17 ani, care se află în stare critică pe patul de spital. Clădirea în care s-a produs tragedia este al treilea cămin al performanţei din județ și aparține Arhiepiscopiei Româno-Catolice. Primăria închiriase internatul pentru a găzdui aproximativ o sută de elevi.

Directorul școlii a demisionat din funcție

Directorul școlii și-a asumat responsabilitatea pentru tragedie și a demisionat, fiind singurul oficial care și-a recunoscut vina în acest moment.

Un detaliu cutremurător care a ieșit la iveală este faptul că mama lui David, tânărul de 17 ani decedat în urma prăbușirii peretelui, este asistentă medicală și, în ciuda tragediei personale, a acordat asistență și tratament colegelor fiului său rănite în incident. Gestul său de dăruire și îngrijire medicală a emoționat comunitatea locală.

David era cunoscut în comunitate pentru zâmbetul său mereu prezent și pentru pasiunile sale, inclusiv școala de șoferi și participarea la clubul de handbal din oraș. Moartea sa a lăsat o amprentă profundă în inimile celor care l-au cunoscut, iar comunitatea încearcă să facă față acestei tragedii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: