Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii șocante ies la iveală în cazul femeii ucise în câmp. Cum încearcă turcul să scape de condamnare

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul femeii ucise în câmp. Cum încearcă turcul să scape de condamnare

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Într-o încercare disperată de a evita condamnarea, familia cetățeanului turc, acuzat de uciderea unei femei de 38 de ani, sosește în România. Ei aduc cu ei documente medicale în speranța că acestea vor servi ca argument pentru eliberarea acestuia din închisoare. Argumentul lor se bazează pe presupusa lipsă de discernământ a bărbatului, cauzată de afecțiunile medicale de care suferă.

Cum încearcă să scape de pedeapsă

Avocatul turcului susține că acesta suferă de boli grave de sănătate, inclusiv epilepsie și schizofrenie, afecțiuni mai severe decât s-a crezut inițial. Speră să obțină mai multe documente medicale de la sora cetățeanului din Germania pentru a susține aceste afirmații. Totodată, avocatul își propune ca acuzațiile să fie reduse la lovituri cauzatoare de moarte, negând intenția de a o omorî pe femeie.

Ce au descoperit polițiștii până acum

Polițiștii de la Investigații Criminale din Dâmbovița au efectuat o acțiune la locuința fostei soacre a suspectului, situată în Teleorman, presupunând că acesta ar fi mers acolo după săvârșirea crimei, posibil în încercarea de a-și construi un alibi.

Anchetatorii au desfășurat două percheziții în localitatea Segarcea Vale din județul Teleorman. Una a avut loc la domiciliul fostei soacre, iar cealaltă la o casă deținută de fosta soție a suspectului. Obiectivul era să identifice alte probe și să determine dacă în acele locuri se află și o geacă pe care victima o purta în ziua dispariției.

Având în vedere că bărbatul deținea cheia de la locuința fostei soții, se presupune că a vizitat acel loc imediat după abandonarea cadavrului la kilometrul 64 al Autostrăzii A1. Ancheta sugerează că acest traseu a fost ales strategic pentru a construi un posibil alibi, în eventualitatea în care autoritățile ar fi descoperit cadavrul.

La ora 5 dimineața, anchetatorii au localizat telefonul mobil al suspectului la kilometrul 64 al Autostrăzii A1, acolo unde a fost abandonat cadavrul. Ulterior, telefonul a fost identificat în localitatea Segarcea Vale, unde locuiește fosta soacră a acestuia, întărind suspiciunile legate de implicarea sa în tragedie.

Confesiunea șocantă

În timp ce familia încearcă să-l exonereze, turcul acuzat își dezvăluie cu lux de amănunte modul în care a comis crimă. El recunoaște că el și victima, Mirela, se cunoșteau de trei ani și, ulterior, deveniseră apropiați. Incidentul tragic a avut loc în timpul unei certe legate de o datorie, când bărbatul a folosit un scaun ca armă. După aceea, a îngropat cadavrul pe un câmp de lângă autostrada A1.

În prezent, turcul acuzat solicită o modificare a incriminării sale din omor în lovituri cauzatoare de moarte, în timp ce familia victimei susține acuzația de omor calificat și cere compensații financiare semnificative. Această dispută continuă în sălile de judecată, reflectând lupta pentru dreptate și răspundere în fața legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: