Redactia.ro
Home » Știri » Noi dezvăluiri în cazul crimei din Oradea. Părinții celor două tinere fac declarații dureroase

Noi dezvăluiri în cazul crimei din Oradea. Părinții celor două tinere fac declarații dureroase

Noi dezvăluiri în cazul crimei din Oradea. Sursă foto: Fanatik.ro

Cazul șocant din Oradea care a zguduit comunitatea cât și întreaga țară. Renata și Henrietta Toth, două tinere surori, au devenit cunoscute în toată România după ce au fost abuzate, sechestrate și una dintre ele ucisă cu sălbăticie.

Părinții fetelor nu mai vorbiseră cu ele de mai bine de doi ani și au aflat de tragedie întâmplător, prin intermediul rețelelor de socializare. Părinții Renatei și Henriettei au declarat că nu aveau nicio idee despre ocupațiile fiicelor lor și că nu mai avuseseră contact cu acestea de mult timp.

Ce au declarat părinții tinerelor

Cadavrul Henriettei Toth a fost descoperit într-o valiză într-o parcare din Oradea, în timp ce Renata se află în stare gravă la spital. Suspecții au fost deja arestați, fiind vorba despre mai mulți proxeneți. Incidentul a ieșit la iveală după ce un bărbat a sunat la 112, anunțând un miros înțepător în parcare. Se pare că acesta a încercat să inducă în eroare autoritățile pentru a-și acoperi urmele.

„Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu în aceste momente. Din păcate, nu am mai vorbit de doi ani, nu am mai primit niciun telefon de la ele. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat… Nu știam cu ce se ocupau“, a declarat mama victimelor, conform Bihon.ro.

Tatăl fetelor a aflat de tragedie întâmplător, pe Facebook. ”Ieri seară am văzut pe Facebook ce s-a întâmplat. Din martie anul trecut nu am mai vorbit cu Henrietta, nu mai știam nimic de ea. Nu am știut cu ce se ocupă. Mi-a spus că merge cu un prieten din Valea lui Mihai, la Oradea, ca să muncească. Amândouă au lucrat la o fabrică, nu le era așa de greu financiar.

Poliția a oferit mai multe detalii despre acest caz cutremurător

„Decesul s-a produs într-o altă locaţie din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul. După ce au ucis-o, au transportat-o într-un geamantan în noua locaţie. Duminică ar fi avut loc mutarea. Decesul s-a produs ori vineri, ori sâmbătă”, a declarat Cristian Ardelean, şef al Secţiei urmărire penală din cadrul Parchetului județean Bihor.

Trei persoane au fost reținute imediat după descoperirea cadavrului și a victimei în stare gravă. Cei trei reținuți sunt un bărbat, concubina sa în vârstă de 24 de ani și o altă femeie de 28 de ani. Se pare că femeia de 24 de ani era capul grupului de proxeneți. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112, încercând să creeze o diversiune.

Renata Toth, sora supraviețuitoare, a fost găsită în stare gravă într-un apartament, cu foarte multe leziuni pe întregul corp și semne clare de malnutriție. „Foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriţie, starea e gravă. Va rămâne internată aici”, a declarat Hadrian Borcea, şef Upu Oradea.

Deși ancheta este în plină desfășurare, se pare că cele două tinere practicau prostituția, fiind forțate să aleagă această meserie. Motivația exactă pentru care una dintre fete a fost ucisă și cealaltă bătută cu sălbăticie nu este clară, dar se pare că este vorba despre o reglare de conturi între proxeneți și prostituate. Poliția continuă să investigheze pentru a face lumină în acest caz complex. Familia se pregătește acum de înmormântare, în timp ce Renata luptă pentru viața sa în spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: