Redactia.ro
Home » Știri » Noi dezvăluiri în cazul românului ucis în Costa Rica

Noi dezvăluiri în cazul românului ucis în Costa Rica

Noi dezvăluiri în cazul românului ucis în Costa Rica

Cazul românului ucis în Costa Rica. Autoritățile locale nu au notificat misiunea diplomatică privitor la incident. La nivelul ambasadei nu au existat solicitări de asistență socială.

Noi dezvăluiri în cazul românului ucis în Costa Rica

Potrivit Ministerul de Externe, autoritățile locale nu au notificat misiunea diplomatică privitor la incident, de asemenea, la nivelul ambasadei nu au existat solicitări de asistență consulară.

Ambasada României la Ciudad de Mexico, care asigură reprezentarea diplomatică şi consulară a României în Republica Costa Rica. Urmăreşte îndeaproape cazul semnalat în mass-media privind decesul unui cetăţean român în provincia San Jose. Republica Costa Rica”, au transmis reprezentanţii MAE. De asemenea, reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la producerea crimei.

Ambasada României la Ciudad de Mexico monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale. Fiind pregătită să acorde asistenţă consulară inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit. Și eliberarea certificatului de deces”, declară MAE.

Un român și iubita sa au fost uciși în Costa Rica

Autoritățile locale din Costa Rica au anunțat marți, că un român de 38 de ani și iubita acestuia au fost uciși în orașul Alajuelita din Costa Rica.

Ionuț George Oțelac, în vârstă de 38 de ani și iubita lui, Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, au fost uciși în timp ce se plimbau cu mașina de către doi motocicliști. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de suupraveghere din zonă. Suspecții au dispărut de la fața locului. Se pare că românul făcea parte dintr-o rețea de trafic internațional de droguri, iar în 2001 a fost arestat după ce a fost prins pe aeroport cu 20 de kilograme de cocaină.

Citeste si:Luiza Melencu se despărţise de iubit chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: