Redactia.ro
Home » Știri » Luiza Melencu se despărţise de iubit chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă

Luiza Melencu se despărţise de iubit chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă

GALERIE FOTO (2) Luiza Melencu si iubitul

Luiza Melencu se despărţise de iubit chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă. Cei doi au fost împreună 3-4 luni.

Alexandru, iubitul Luizei Melencu, a fost audiat, miercuri, la Poliţia Caracal. Iubitul Luizei Melencu, una dintre cele două fete despre care se presupune că au fost ucise de către Gheorghe Dincă, a fost audiat miercuri, timp de patru ore. Acesta a fost chemat să răspundă mai multor întrebări. Printre altele, anchetatorii au vrut să afle dacă Luiza era o iubită fidelă sau o suspecta de infidelitate.

Familia Luizei a povestit că adolescenta şi Alexandru se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă.

Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat„, spune Ioana, prietena Luizei. „Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor„, spune prietena Luizei, potrivit Romania TV.

Alex are vreo 20 de ani. Erau împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore„, povestește mama Luizei.

Facebook Luiza Melencu. Luiza Melencu, activă pe Facebook. Şocul pe care l-au trăit prietenii ei

În sufletul ei, avea ceva pentru el„, completează Ioana, care continuă: „Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: