Redactia.ro
Home » Știri » Sfâșietor! Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață

Sfâșietor! Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață

GALERIE FOTO (2) Sfâșietor! Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață

Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață. Imagini nemaivăzute au apărut cu Luiza Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, în vărstă de 66 de ani. Prietena cea mai bună a Luizei a postat pe Facebook imagini nemaivăzute cu fata de 18 ani.

Sfâșietor! Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață

Melinda Livadariu, prietena cea mai bună a Luizei Melencu a postat pe rețeaua de socializare un filmulet în care apăreau mai multe imagini cu Luiza înainte să dispară. Prietena fetei a  atașat și câteva cuvinte emoționante la clipulețul de pe Facebook. Lulu, așa cum o strigau apropiații, era o fire veselă,  zâmbitoare și plină de viață, așa cum reiese din imaginile postate. Videoclipul postat de prietena Luizei a strâns imediat peste 80.000 de vizualizări, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu. Lulu suflet drag nu te-am uitat sper să fii găsită. Un copil cu pofta de viață a dispărut, unde? Doar Dumnezeu știe… Poliția Română care este mâna-n mână cu interlopii au distrus zâmbetul unui copil nevinovat!”, este mesajul postat de Melinda la imaginile cu Luiza.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu😔Lulu suflet drag nu te-am uitat sper să fii găsită😓Un copil cu poftă de viață a dispărut,unde?doar dumnezeu știe…Poliția Română care este mână-n mână cu interlopii au distrus zâmbetul unui copil nevinovat!😔

Publicată de Melinda Livadariu pe Sâmbătă, 31 august 2019

Gheorghe Dincă suspectat pentru uciderea Luizei și a Alexandrei Măceșanu

Luiza a plecat de acasă într-o duminică pentru a scoate bani din Caracal. Fata a oprit o mașină de ocazie, deoarece în weekend transportul în comun nu circulă.Moment în care Luiza este luată la ocazie de către Gheorghe Dincă. Mama Luizei a precizat că după ce și-au dat seama că este ceva în neregulă, au alertat imediat poliția.

Cazul Luizei a fost preluat de DIICOT, abia după două luni de la dispariție, după ce familia ar fi primit un telefon de la un bărbat în care anunța că fata de 18 ani a plecat de bunăvoie din țară. Gheorghe Dincă ar fi declarat faptul că Luiza Melencu ar fi mers de bunăvoie la casa lui din Caracal. Bărbatul de 66 de ani susține că ar fi lovit-o, ar fi resuscitat-o și apoi i-ar fi abandonat cadavrul lângă apă.

Reamintim faptul că, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Citeste si:Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: