Redactia.ro
Home » Știri » Facebook Luiza Melencu. Luiza Melencu, activă pe Facebook. Şocul pe care l-au trăit prietenii ei

Facebook Luiza Melencu. Luiza Melencu, activă pe Facebook. Şocul pe care l-au trăit prietenii ei

GALERIE FOTO (2) Melencu

Luiza Melencu este una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o.

Fata de 18 de ani a dispărut încă din luna aprilie, dar cazul ei a devenit cunoscut abia odată cu drama Alexandrei Măceşanu, cealaltă adolescentă din cazul Caracal. Despre Luiza, ucigaşul de 66 de ani a spus că a omorât-o, a incinerat-o, iar oasele i le-a aruncat într-o pădure de pe drumul dintre Craiova şi Caracal.

VIDEO Ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire

Luiza Melencu apare însă activă pe Facebook. Aşa susţin cei care au căutat un cont cu numele „Luiza Melencu”. Se pare că cineva a făcut acest cont și chiar a postat mai multe fotografii cu Luiza Melencu, ori din dorința de a-și bate joc de oamenii care o caută, încă, disperați pe adolescentă, ori din inconștiență.

Unde ești, fata mea? / Luiza, tu ești? De ce nu răspunzi pe messenger? / Oare ea este sau se joacă cineva?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții au început să le lase pe contul respectiv de Facebook.

DIICOT susţine că fragmentele osoase găsite de anchetatori lângă o pădure din apropiere de Caracal, unde Gheorghe Dincă susţine că a aruncat trupul Luizei Melencu, sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

Anchetatorii au găsit fragmente osoase arse şi cenuşă într-un sac, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale fetei care a dispărut în luna aprilie, Luiza Melencu. Sacul a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, Dincă fiind cel care le-a indicat anchetatorilor locul unde se află.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: