Redactia.ro
Home » Știri » Ce au descoperit anchetatorii despre Luiza Melencu?!

Ce au descoperit anchetatorii despre Luiza Melencu?!

GALERIE FOTO (2) A cincea zi de verificări la Caracal. Ce au descioperit anchetatorii?!

În a cincea zi de percheziții la Caracal Gheorghe Dincă asistă la deshumarea osemintelor, despre care el declară că ar fi ale Luizei Melencu. Criminalul și-a schimbat de mai multe ori declarațiile. Înițial acesta a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.

Anchetatorii au ridicat și cele trei telefoane din casa criminalului. Acestea urmează să fie verificate, unul dintre ele fiind chiar telefonul de pe care. Alexandra a sunat de trei ori la 112, pentru a spune că a fost sechestrată, răpită și violată, fără însă să fie salvată.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Dincă susține că acestea ar fi rămășițele Luizei Melencu pe care acesta a răpit-o ăn luna aprilie. În cazul Luizei Melencu, ea a fost răpită și ucisă în aceeași zi, după cum declară chiar criminalul.

Gheorghe Dincă și-a schimbat acum declarațiile și a spus că în cazul ambelor fete a folosit aceeași metodă de a scăpa de cadavru. Acesta declară că le-a ucis pe fete, apoi le-a incinerat cadavrele, fără să le tranșeze.

Citește și: Antonio Conceicao va fi noul antrenor al FCSB! Gigi Becali a confirmat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: