Redactia.ro
Home » Știri » Noi dezvăluiri șocante în dosarul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă a oferit detalii cutremurătoare

Noi dezvăluiri șocante în dosarul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă a oferit detalii cutremurătoare

Noi dezvăluiri șocante au ieși la iveală în dosarul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că ar fi răpit, violat și ucis două adolescente din Caracal, a vorbit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra Măceșanu. Asta a dus la un scandal imens la Tribunalul Olt, în timpul audierilor lui Dincă.

Ulterior, mama Alexandrei Măceșanu a fost evacuată din sală. Mai mult, a primit și o amendă, după ce ar fi acuzat-o pe judecătoare că l-a încurajat de Dincă să dea detalii despre felul în care i-a abuzat sexual fiica.

Noi dezvăluiri șocante în dosarul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă a oferit detalii cutremurătoare

Se pare că în fața judecătoarei, Gheorghe Dincă a povestit clar, cu amănunte, cum a întreţinut relaţii sexuale cu fata de 15 ani. Acum susţine că fetele erau prostituate şi că ar fi fost încântate să primească bani ca să întreţină relaţii sexuale cu el.

Jurnalist: Ce a declarat Dincă? 

Mama Alexandrei: „Ce să declare, că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos. Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra!”

Mama Alexandrei a fost dată afară din sala de judecată

În lacrimi, așa a ieșit mama Alexandrei Măceșanu pe treptele Tribunalului. Asta, după ce Dincă și-a schimbat complet declarațiile.

„Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău!”, spune, plângând, mama Alexandrei Măceșanu.

De altfel, mama victimei a fost dată afară din sală, spune avocatul familiei.

„Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate. Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele. Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalism”, susține Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Odată cu mama Alexandrei, și bunicul Luizei Melencu a fost evacuat din sală.

„Ne așteptam la așa ceva. Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, susține bunicul Luizei.

Noi dezvăluiri șocante în dosarul crimelor de la Caracal! Ce spune Gheorghe Dincă

Se pare că acum Dincă susține că cele două fete au plecat în viață din casa lui. Mai mult decât atât, acesta declară că ar fi fost luate de acolo cu forța de către o femeie și un bărbat.

„Nu spune exact ce s-a întâmplat cu Alexandra. Spune că a fost traficată, că a ajuns în Turcia, dar sunt niște date incoerente”, afirmă și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

De altfel, Dincă susține că ce a mărturisit în trecut a fost în urma presiunilor făcute de procurori. Anume, că le-ar fi ucis pe cele două fete și că le-ar fi ars cadavrele într-un butoi.

„Că l-au bătut, că l-au obligat, că a stat de vorbă cu domnii procurori, adică Dumitrana, că avea cască în ureche și el repeta ce îi spunea procurorul Dumitrana”, spune bunicul Luizei.

Cu o zi înainte, la termenul în cazul Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a susţinut că Luiza nu ar mai fi vrut să se întoarcă acasă din cauza abuzurilor suferite din partea bunicului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: