Redactia.ro
Home » Știri » Noi focare de coronavirus. În Argeș, Dolj și Gorj au fost confirmați cu noul virus mai mulți jandarmi

Noi focare de coronavirus. În Argeș, Dolj și Gorj au fost confirmați cu noul virus mai mulți jandarmi

Jandarmi 2020

Noi focare au fost anunțare în Dolj, Argeș și Gorj după ce aproape 100 de jandarmi au fost confirmați cu coronavirus. Autoritățile au demarat o anchetă epidemiologică.

Noi focare de infecții în trei județe din țară

Este anchetă epidemiologică în Argeș, Dolj și Gorj după ce mai mulți jandarmi, în urma unor misiuni au fost depistați cu coronavirus. Autoritățile le-au preluat probe biologice și colegilor lor.

În județul Gorj, un jandarm a contactat noul virus de la un coleg de-al său de la Grupul Brigăzii Mobile din Craiova care s-a aflat într-o misiune de Paște.

Bărbatul a stat la Gorj trei zile, iar după ce s-a întors la Craiova a prezentat simptomele specifice coronavirusului, iar medicii de la spital l-au depistat cu noul virus.

După câteva zile, mai mulți de-ai jandarmului au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

În județul Dolj, un jandarm s-a prezentat la spital după ce acuza stări de rău, iar aici a fost testat pozitiv cu noul virus. 24 de jandarmi din județ se află în acest moment în izolare la domiciliu, sub supraveghere medicală.

Totodată, în județul Argeș, un jandarm s-a simțit rău, iar la spital a fost diagnosticat cu coronavirus. Autoritățile nu au aflat momentat de unde s-au infectat, iar sediile și autospecialelel jandarmilor au fost dezinfectate.

Al treilea doctor infectat cu coronavirus a murit în România

Un medic din Hunedoara infectat cu noul virus a murit. Potrivit Antena 3, este al treilea medic din România care moare din cauza coronavirusului.

O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, scrie pe Facebook primarul din Brad.

Un doctor din Constanța în vârstă de 62 de ani de la spitalul Județean Constanța și un medic internist din Botoșani în vârstă de 68 de ani infectați cu coronavirus au decedate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: