Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre pompierul mort în misiunea. Rezultatele autopsiei arată că a fost lovit de mașină

Noi informații despre pompierul mort în misiunea. Rezultatele autopsiei arată că a fost lovit de mașină

Noi informații despre pompierul mort în misiunea.

Noi informații despre pompierul mort în misiunea. Un pompieri de la Detașamentul Bradu din județul Argeș a murit în timpul unei misiuni pe A1. Acesta ar fi fost lovit de autospeciala de intervenție condusă de unul dintre colegii săi. Pompierul avea 47 de ani și era din Pitești.

Noi informații despre pompierul mort în misiunea. Rezultatele autopsiei arată că a fost lovit de mașină

Noi informații ies in cazul pompierului mort în misiunea. Pompierul se afla în misiune la stingerea unui incendiu de vegetașie pe A1, la km 113. La un moment dat, în timpul intervenției, acesta a fost văzut de unul dintre colegi că era căzut la pământ. În scurt timp, colegii săi au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensiva mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat imediat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era din Pitești. Rezultatele autopsiei au arătat că pompierul ar fi fost lovit de o mașină, semn că cineva nu l-a văzut lângă autospeciala când făcea manevre. Cu toate astea, apare suspiciunea unei mușamalizări, după ce ieri și IGSU și MAI au anunțat că bărbatul a făcut infarct. Medicii legiști au definitivat autopsia cerută în acest caz printr-o ordonanță a Parchetului militar care a preluat ancheta.

S-a stabilit prin necropsie că pompierul a murit din cauza mai multor leziuni interne, rezultate în urma lovirii de către o mașină mare. De aici se presupune că ar vorba chiar despre o autospecială venită la intervenție. Parchetul militar se ocupă în continuare de această anchetă, încadrată încă drept accident rutier. Pompierul decedat avea un copil, iar soția îi murise în urmă cu un an. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul autospecialei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: