Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre soprana Maria Nicoară. Starea de sănătate a artistei s-a ameliorat

Noi informații despre soprana Maria Nicoară. Starea de sănătate a artistei s-a ameliorat

Soprana Maria Nicoara

Maria Macsim Nicoară se află internată la spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce în urmă cu zece zile a fost adusă în stare gravă. Primele informații arată că artista ar fi căzut pe scările din propria casă, însă, anchetatorii sunt de părere că această tragedie ascunde ceva mai mult.

Starea de sănătate a mezzosopranei Maria Nicoara

Conform medicilor de la spitalul de Neurochirurgie din Iași, starea de sănătatea a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară s-a ameliorat. Artista a trecut de la coma de gradul 3 la coma de gradul 2, însă, specialiștii rămân rezervați în ceea ce privește sănătatea artistei, pentru că evoluția se poate schimba în numai câteva ore. Artista va rămâna în continuare, intubată și ventilată mecanic.

Cu zece zile în urmă, Maria Nicoară a ajuns la spital cu răni grave la cap, torace și coloană, după ar fi căzut pe scări de la etaj.

La prima vedere, pare un accident casnic, dar, rănile suferite de artistă indică faptul că acest eveniment a fost unul mult mai grav.

După ce anchetatorii au intervenit, s-a aflat că mezzosoprana a stat opt ore în agonie, până să fie transferată la spital. Soțul acesteia, Codrin Nicoară a precizat că nu și-a dat seama că se află în stare critică, iar după 8 ore, o ambulanță a fost sunată de soacra artistei.

Medicii susțin că nu poate fi vorba despre o însănătoșire momentan, chiar dacă aceasta a trecut la coma de gradul 2, existând totuși, un grad de mortalitate foarte mare.

Ce s-a întâmplat în noaptea evenimentului care a adus-o pe soprană în stare gravă

Soțul artistei a precizat că în ziua tragediei, soția sa a mers la părinții, iar el a fost la un prieten. Seara, acesta s-ar fi pus la somn, iar în jurul orei 23.00 a auzit un zgomot puternic și a găsit-o pe soția sa căzută lângă scări.

Din cele spuse de bărbat, Maria Nicoară ar fi consumat alcool în seara în care ar fi suferit accidentul casnic. În urma anchetei întreprinse în casa soților Nicoară, autoritățile nu au găsit urme de sânge pe scările din casă, ceea ce face ca acest caz să devină mult mai complex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini