Redactia.ro
Home » Știri » Starea mezzosopranei Maria Nicoară s-a agravat! Cele opt ore de agonie au băgat-o în comă

Starea mezzosopranei Maria Nicoară s-a agravat! Cele opt ore de agonie au băgat-o în comă

Soprana Maria Nicoara

Medicii de la spitalul de Neurochirurgie Iați vin cu vești triste despre starea sopranei Maria Macsim Nicoară. Sursele medicale au precizat că artista se află în continuare în stare gravă, iar organele încep să-i cedeze.

După aproape cinci zile de comă profundă, starea mezzospranei continuă să se înrăutățească, iar medicii susțin că viața artistei atârnă de un fir de păr.

Cazul misterios al sopranei Maria Nicoară:  a stat opt ore în agonie

Maria Macsim Nicoară se află în comă de gradul IV, după ce luni dimineața a fost operată de urgență la spitalul de Neurochirugie din Iași după ce aceasta ar fi suferit un accident casnic.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele ei de supraviețuire, după ce soprana prezintă leziuni grave la cap, torace și coloană vertebrală.

Anchetatorii nu au reușit, însă, să stabilească dacă mezzosoprana a suferit un accident sau dacă a fost împins-o pe scări.

Cadrele medicale sunt de părere că cele opt ore petrecute în pat și îngrijită de soțul ei, sunt cele care au adus-o în starea gravă în care se află. Medicii susțin că în cazul unor lovituri severe, timpul în care un pacient este adus la spital face diferența între viață și moarte.

Ce s-a întâmplat în seara tragediei? Ce explicații le-a oferit soțul artistei anchetatorilor

Deși apropiații mezzospranei au precizat că soțul artistei obișnuia să consume băuturi alcoolice și să fie agresiv cu ea, Codrin Nicoară, soțul sopranei aflate în comă de gradul IV, le-a declarat anchetatorilor că nu a fost niciodată agresiv cu femeia și că nu au vorbit niciodată despre divorț.

Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine”, a mai spus soțul artistei.

Potrivit surselor ieșene, în urmă cu câteva zile, soacra artistei a sunat la 112 pentru a anunța că aceasta se simte rău.

Soțul artistei le-a spus anchetatorilor în ziua în care a avut loc accident, s-a întâlnit cu un prieten, iar soția sa a fost plecată la părinți.

Mai mult, bărbarul a declarat că înainte de a avea loc accidentul, Maria era binedispusă. După ce bărbatul a mers la culcare, în jurul orei 23.00 a auzit un zgomot și și-a găsit soția căzută lângă scări.

Apoi, bărbatul a dus-o în pat și a stat în agonie timp de 8 ore, până când bărbatul a sunat-o pe mama sa, de profesie medic, care ulterior a sunat la 112.

Codrin Nicoară susține că nu și-a dat seama de gravitatea situației, de aceea nu a sunat la 112. Aceasta a considerat că artista se simțea rău pentru că ar fi consumat alcool.

Până în momentul de față, bărbatul femeii, soacra acesteia și mai mulți apropiați ai familiei Nicoară au fost audiați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: