Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu soprana Maria Nicoară. Soțul artistei a avut primele reacții

Ce s-a întâmplat cu soprana Maria Nicoară. Soțul artistei a avut primele reacții

GALERIE FOTO (5) Cazul Mariei Nicoara

Cazul sopranei Maria Macsim Nicoară a devenit unul misterios pentru autoritățile române. Duminică seara, mezzosoprana de la Opera din Iași a fost operată de urgență, după ce ar fi suferit un accident casnic.

Medicii spitalului de Neurochirurgie din Iași sunt rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire a artistei.

Reacția soțului sopranei Maria Nicoară

Vestea că mezzosoprană Maria Macsim Nicoară se află în comă de gradul IV la spitalul de Neurochirurgie din Iași i-a șocat pe cei apropiați artistei.

Deși soțul artistei le-a declarat autorităților că aceasta a căzut pe scări, accidentul este unul atipic și situația ridică multe semne de întrebare.

Apropiații Mariei Nicoară sunt alături de ei, iar pe rețelele de socializarea au apărut mesaje de susține pentru artistă. Totodată, Codrin Nicoară, soțul artistei a avut prima reacție de când s-a aflat că femeia se află în stare gravă la spital.

Bărbatul a postat două mesaje pe pagina sa de Facebook, unde le mulțumește tuturor pentru mesajele de susține și medicilor de la spitalul de Neurochirurgie.

Potrivit Fanatik.ro, bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că nu avea niciun motiv să fie gelos, după ce mai mulți apropiați ai femeii au precizat că acesta ar consuma băuturi alcoolice și ar fi foarte agresiv cu soția sa din cauza geloziei.

Nu aveam niciun motiv să fiu gelos. Nu au existat niciodată certuri pe această temă. Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate.

Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent.De-a lungul timpului au mai existat neînțelegeri și tensiuni, ca în orice familie. Dar niciodată nu a fost scandal, nu ne-am certat foarte tare și nu am bătut-o.

Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine”, a mai spus Nicoară.

Primele imagini cu locul în care soprana ar fi alunecat

În spațiul publica au apărut imagini cu locul în care soțul Mariei Nicoară, susține că aceasta ar fi căzut. Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că scările nu au bară, ci doar un grilaj pe partea stângă.

„Scările sunt circulare. Au o înălțime normală între etaje… Nu știu. Doi metri și 20… doi metri jumătate. Nu sunt foarte înalte. Nu avem nicio bară pe partea dreaptă cum se coboară. Avem doar un grilaj pe partea stângă„.

Codrin Nicoară a precizat că femeia avea o farfurie în mână în momentul când aceasta a căzut.

„Avea și farfuria în mână. Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău din moment ce a vărsat înainte pe perete. Eu am găsit-o jos pe covor. Eu eram la parter când s-a întâmplat. Am auzit în mod direct. Eram acolo, dar nu am văzut, că dormeam. În momentul în care a căzut eu nu am văzut. A fost și Poliția și le-am explicat„

Artista se află în comă de gradul IV

Codrin Nicoară a afirmat că nu a fost violent cu soția sa niciodată și că nu poate să-și explice cum a ajuns soția sa în starea aceasta.

”După aia… știu că a făcut duș. Am văzut în baie maioul, deci s-a schimbat. Când a căzut, era îmbrăcată în pijamale. Deci s-a schimbat. A făcut la cuptor chestia aia, a făcut dușul și cred că i s-a făcut rău. Nu știu… A vrut să coboare… nu știu.

Ideea este că a coborât cu o farfurie de mâncare în mână. Bănuiala mea este că a căzut pe covor, nu pe scările astea nenorocite. Dacă cădea pe scări, farfuria se spărgea automat. Deci a vărsat pe perete în coborâre, după care a căzut pe stânga jos, pe covor”, le-a declarat Codrin Nicoară anchetatorilor.

La momentul actual, soprana Maria Nicoară se află în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii sunt rezervați în legătură cu șansele de supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: