Redactia.ro
Home » Știri » Soprana Maria Nicoară se zbate între viață și moarte. Artista se află în comă de gradul IV după ce ar fi căzut pe scări

Soprana Maria Nicoară se zbate între viață și moarte. Artista se află în comă de gradul IV după ce ar fi căzut pe scări

GALERIE FOTO (4) Soprana Marian Nicoara

Soprana Maria Macsim Nicoară se află în stare gravă la spital după ce duminică aceasta ar fi suferit un accident casnic. Starea artistei este gravă, iar medicii sunt rezervați.

Soprana Maria Macsim Nicoară se află în comă de gradul IV

Soprana Maria Nicoară a ajuns duminică-noaptea la spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce soacra sa a sunat la 112. Potrivit unor surse, familia artistei a declarat că soprana ar fi suferit un accident casnic.

Momentan nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt și cum a ajuns artista în această situație. Conform jurnaliștilor ieșeni, medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătatea a artistei, deși aceasta a fost operată de urgență.

Prognosticul este foarte rezervat. Pe lângă leziunile de la cap, operate, are și leziuni toracice, la coloană. Sunt leziuni foarte grave. Se află la ATI”, au precizat medicii.

Autoritățile fac cercetări în acest caz

Deși s-a spus că artista a căzut de pe scări în casa sa, autoritățile fac cercetări în acest caz. După ce femeia a ajuns la spital, oamenii legii l-au audiat deja pe soțul sopranei Maria Nicoară, deoarece aceștia considerau împrejurările accidentului suferit în casă, suspecte.

Legat de cazul nefericit al mezzosopranei Operei noastre vă pot spune că, sâmbătă aceasta a avut un accident fiind acasă! A căzut pe scări. Acum este în comă. Ținem legătura cu medicul care a operat-o și cu familia acesteia! Medicii au spus ca sunt 72 de ore critice, după intervenția chirurgicala. Sperăm să-și revină!”, a declarat Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi.

Potrivit avocatului Andrei Hoga, cei doi nu se mai înțelegeau și se certau des în ultima vreme din cauza consumului de alcool.

Cine este soprana Maria Nicoară

Maria Macsin Nicoară a studiat la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, iar în anul 2003 a absolvit masterul aceleiași instituții, secția Canto.

După câțiva ani, Maria a obținut titlul de Doctor în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași cu lucrarea Vocea feminină gravă în opera franceză din a doua jumătatea a secolului al XIX-lea.

Încă din anul 1999, Maria lucrează ca mezzosoprană al Operei Naționale Române din Iași, iar din 2005 a devenit lector la aceeași universitate din Iași.

Maria Nicoară s-a mutat împreună cu familia sa în Aroneanu în urmă cu trei ani. Soțul artistei, Codrin Constantin Nicoară, activează
în același domeniul artistic, fiind pianist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini