Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Timișoara! Patru copii au murit carbonizați în urma unui incendiu

Tragedie în Timișoara! Patru copii au murit carbonizați în urma unui incendiu

Tragedie în Timișoara! Patru copii au murit carbonizați în urma unui incendiu

Tragedie în Timișoara! Patru copii au murit carbonizați în urma unui incendiu. În noaptea de miercuri spre joi, a avut loc o tragedie în TImișoara, unde o locuință în care se aflau cinci copii a luat foc. Patru copii au murit arși de vii.

Tragedie în Timișoara! Patru copii au murit carbonizați în urma unui incendiu

Potrivit Mediafax, pompierii au fost anunțati să intervină în stingerea unui incendiu la o casă cu două apartamente pe strada Memorandului din Timișoara. La sosirea pompierilor, incendiul era prezent într-o caeră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

În casă locuiau 9 persoane, patru adulți și cinci copii. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei adulți si un copil au fost transportați la spital. Din nefericire, patru copii au fost găsiti carbonizați.

Conform unor surse, cel mai mic dintre copii avea doar patru luni și părinții nu erau acasă.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă

În urma tragediei, autoritățile fac cercetări pentru ucidere din culpă și distrugere în cazul celor patru copii morți în incendiul din Timișoara.

S-a constituit echipa de cercetare la fața locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei, spun polițiștii.

Din câte se pare, cei patru micuți, de patru luni, un an, trei ani și șase ani, dormeau chiar în încăperea în care a izbucnit incendiul.

Fuseseră lăsați în grija fratelui mai mare, în vârstă de 14 ani. Acesta, însă, se afla în altă cameră. La un moment dat, a vrut să meargă la frații lui, dar când a încercat să intre s-a trezit înconjurat de flăcări și fum și i s-a făcut rău. Cu ultimele puteri, a reușit să iasă și să anunțe vecinii.

În timpul intervenției pompierilor, au apărut și părinții. Tatăl era beat, iar mama, foarte speriată. Când și-au dat seama ce s-a întâmplat, li s-a făcut rău și au fost transportați la spital. Acolo a ajuns și fiul lor mai mare, intoxicat cu fum. Vecinii îi acuză pe părinți că își neglijau copiii și îi lăsau singuri adesea.

Citeste si:Calendar Ortodox 17 ianuarie 2020. Sărbătoarea Sfântul Anton

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: