Redactia.ro
Home » Monden » Noi informații despre starea de sănătate a lui Gogoașă. Cum se simte actorul la o lună după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Noi informații despre starea de sănătate a lui Gogoașă. Cum se simte actorul la o lună după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Noi informații despre starea de sănătate a lui Gogoașă

Actorul Constantin Zamfirescu a trecut prin momente de cumpănă în urma cu o lună, după ce a fost nevoit să se opereze pentru a i se extirpa un rinichi. Gogoașă din serialul ”Trăsniții” a fost dărâmat după ce a aflat diagnosticul pus de medici, în urma unor analize de rutină. La o lună de la operație, actorul încă mai resimte durerea și își administrează singur injecții anticoagulante.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Gogoașă. Cum se simte actorul la o lună după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Constantin Zamfirescu a trecut prin momente cumplite, după ce în urmă cu o lună a aflat că trebuie să i se extirpeze un rinichi. În urma unor analize de rutină, medicii i-au dat un diagnostic șocant. Conform playtech.ro, actorul din serialul Trăsniții a vorbit despre starea sa de sănătate și despre perioada în care a primit dignosticul medicilor.

Actorul a declarat că pe lângă profesia de actor, Constantin Zamfirescu este și designer de torturi, ajutând-o pe soția sa. Astfel, după ce a avut o comandă pentru o familie de doctori, acestuia i s-a spus că poate beneficia de un consulat gratuit la ei la clinică. După ce a mers să-și facă analizele, a reieșit că are o formațiune suspectă la rinichiul drept,iar după patru zile, doctorul i-a spus că are o tumoră malignă. „Mi-a căzut cerul în cap! Acest tip de cancer este parșiv, nu răspunde la chimioterapie. Singurul simptom este sângele în urină. Eu nu am avut așa ceva. Am avut noroc căci l-am descoperit foarte la început, era de dimensiunea unei prune. Tot la clinică am făcut și testul covid, a ieșit negativ, iar apoi am fost internat spitalul de urologie„, a spus Constantin Zamfirescu.

Boala poate recidiva

Conform spuselor acestuia, intervenția chirurgicală a fost laparascopică, iar după trei zile de la operație, a fost externat. Cu toate astea, recuperarea a fost cea mai dificilă parte pentru actor. Gogoașă, în vârstă de 54 de ani a declarat că i-a fost rău după ce s-a operat, problema ar fi faptul că acesta a avut un accident vascular la naștere. Mai mult, actorul a spus că a plecat pe picioarele lui din spital și că a slăbit opt kilograme. Cu toate că tumoarea a fost extirpată, actorul trebuie să fie precaut și să meargă la control, deoarece aceasta poate recidiva.

La o lună de la operație, Gogoașă ia ca și tratament injecții anticoagulante, 28 la număr, pe care și le face singur. „Nu, nu o fac chimioterapie pentru că nu răspunde cancerul la acest tip de tratament. Mi s-a spus că speranța de viață e de 92 % la 5 ani. Mai grav e că în prezent sistemul medical de la noi nu consideră o persoană care suferă de o astfel de boală ca persoană cu dizabilități. Și nu înțeleg de ce pentru că insuficiența renală se poate instala oricând. Eu stau acum cu sabia lui Damocles deasupra capului„, a mai declarat Constantin Zamfirescu.

Constantin Zamfirescu a declarat în urmă cu cinci ani că nu își poate folosi jumătate din creier, fiind victima unui malpraxis la naștere. Cadrele medicale care au asistat la nașterea lui, nu au avut grijă de mama sa, aceștia preferând să se grăbească să petreacă noapte de Revelion. Totodată, actorul a spus că a avut o copilărie dificilă și se consideră o persoană cu handicap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: