Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu, internat de urgență la spital

Noi informații despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu, internat de urgență la spital

Problemele de sănătate îl chinuie pe Victor Socaciu! Noi vești despre starea artistului folk, care a ajuns din nou internat în spital. Când ar putea urca din nou pe scenă.

În ultimele zile, Victor Socaciu a fost internat, de urgență, laa Spitalul Carol Davila din Capitală. Din fericire, însă, iată că starea de sănătate a artistului dă semne bune.

Noi informații despre Victor Socaciu, internat de urgență la spital

Medicii au reușit să îl pună pe picioare pe artistul Victor Socaciu, după ce preț de câteva zile a fost internat într-o unitate de urgență din București. Artistul s-a simțit rău, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din fericire, însă, bărbatul a fost externat din spital, acesta ajungând la doctor din cauza unor problemele renale. Unul dintre tratamente ar fi interferat cu cel pe care îl urmează după transplantul de rinichi din 2009. Starea sa de sănătate este una bună.

Mai mult, Victor Socaciu chiar va participa la festivalurile la care a fost invitat, potrivit celor de la Cancan.

Victor Socaciu, supus unui transplant renal

În 2009, artistul Victor Socaciu a fost supus unui transplant renal la o clinică din Cluj, cu rinichii prelevați de la o fetiță de zece ani, aflată în moarte clinică.
Deși totul părea în regulă după intervenție, Victor Socaciu a ajuns din nou pe patul de spital, de urgență, la Spitalul Clinic de Nefrologie Doctor Carol Davila.

Însă nu este singura problem de sănătate cu care se confruntă artistul! Interpretul folk suferă și de diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021. A rămas internat timp de 3 săptămâni.

Victor Socaciu ar fi fost infectat chiar în timpul festivalul folk de la Breaza, pe care l-a organizat. Festivalul a avut loc între 29-31 martie 2021 și, deși s-a desfășurat online, au fost prezenți și spectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: