Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu este judecat pentru omor

Noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu este judecat pentru omor

Noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu.

Noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu a accidentat mortal un tânăr de 24 de ani, în urmă cu trei ani. Mario a fost grav rănit în accidentul rutier pe care l-a provocat, fiind sub influența substanțelor interzise. Tânărul se află în continuare într-o clinică din Italia.

Noi informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu este judecat pentru omor

În urmă cu trei ani, Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, fostul președinte LPF, a provocat un accident rutier grav. Un tânăr de 24 de ani s-a stins din viață în urma tragediei, iar Mario s-a ales cu răni grave și afecțiuni pe care le tratează și acum. Fiul afaceristului se află internat la o clinică din Italia, iar surse din apropierea familiei au declarat că medicii îl tratează în continuare pe Mario Iorgulescu. Potrivit Spynews.ro, familia ar fi disperată și speră ca Mario să își revină.

Între timp, Mario este judecat pentru omor din culpă, iar formalitățile în cazul procesului au fost finalizate. Judecătorii au stabilit și primul termen în acest dosar, iar pe 18 mai urmează să aibă loc prima înfățișare.

Familia bărbatului ucis de Mario Iorgulescu a cerut trei milioane de euro despăgubire

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a cerut trei milioane de euro despăgubiri morale. Cu toate astea, aceștia nu vor primi niciun ban. Mario avea poliță RCA la Coty Insurance, companie declarată falimentară. Potrivit legii, toți cei păgubiți în dosarele City Insurace au dreptul să fie despăgubiți de către Fondul de Garantare a Asiguraților, dar procedura va dura. Pe 15 mai 2020, pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucuresti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităților judiciare din Italia. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise în data de 9 septembrie 2019. Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un accident în urma căruia un tânăr a murit. Mario nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 kilometri pe oră. La două săptămâni după accident, Mario a fost transferat de către familia în Italia, unde se află și în prezent. Acesta a fost, pentru o perioadă, în comă și conectat la aparate. „După condamnarea definitivă, instanța de executare a emis un nou Mandat European de Arestare în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, conform hotărârii pronunțate împotriva sus-numitului. Ministerul Justiției asistă autoritățile implicate în procedură.Judecătoria Sectorului 3 a emis un alt mandat european de arestare cu privire la aceeași persoană și care se află pe rolul instanței din Milano, în Italia. Se așteaptă rezultatul expertizei, care să stabilească dacă Iorgulescu, în prezent internat, după o primă suspendare a judecății pentru 6 luni, are capacitatea de a înțelege, de a voi și de a sta în judecată. termenul pentru ambele proceduri este 31.05.2022. Procedură în curs” se arată în comunicatul emis de Ministerul Justiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: