Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații privind accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mașina lui Mario a luat foc

Noi informații privind accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mașina lui Mario a luat foc

GALERIE FOTO (4) Noi informații privind accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mașina lui Mario a luat foc

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulesc, președintele Ligii Profesioaniste de Fotbal, a intrat cu bolidul său într-o altă mașină care circula regulamentar . Accidentul a avut loc pe șoseaua Chitila, în apropiere de domiciliul familiei Iorgulescu.

Noi informații privind accidentul provocat de Mario Iorgulescu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu în vârstă de 24 de ani, s-a urcat la volanul unui Aston Martini, un bolid de câteva sute de mii de euro și a accelerat pedala de accelerație până avea să se oprească într-o altă mașină, care circula, pe contrasens, regulamentar. Din nefericire, șoferul din cealaltă mașină, în vârstă de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a supraviețuit accidentului, acesta fiind transportat de urgență la spital. Potrivit medicilor, starea lui Mario este destul de gravă.

Mario a fost scos din mașină ca să nu ardă de viu

Potrivit unui martor, Mario Iorgulescu a fost scos din mașină de un bărbat ajuns la locul tragediei.

Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei.

De asemenea, tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu a ajuns la scurt timp la fața locului, însă aceasta a preferat să păstreze distanța.

Domnul Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie.” a dezvăluit martorul.

Victima era tatăl a două fete

Dani Vicol, șoferul din mașina care circula regulamentar nu a mai avut nicio șansă. Tânărul în vârstă de 24 de ani a murit la scurt timp după ce accident. Dani era tatăl a două fetițe, iar în noaptea accidentului, acesta se întorcea de la un priveghi.

În ceea ce privesc rezultatele testelor pentru alcool și droguri, deocamdată nu sunt gata. Cei de la INML nu au trimis rezultatul testului de alcool, de asemenea se fac și teste de droguri în cazul lui Mario Iorgulescu.

Citeste si:Traficul rutier, închis opt ore pe Autostrada A3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: