Redactia.ro
Home » Tehnologie » Noi modificări ale platformei WhatsApp. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

Noi modificări ale platformei WhatsApp. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

WhatsApp

Vești bune pentru utilizatorii aplicației WhatsApp! O nouă funcție urmează să fie valabilă curând. Este vorba despre o funcție pe care multe dintre platformele concurente ale WhatsApp o aveau deja. Iată detaliile pe care trebuie să le știți?

WhatsApp va implementa o nouă funcție

WhatsApp urmează să implementeze o nouă funcție: posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Aceasta ar putea fi utilă pentru realizarea diferitelor notițe și trimiterea unor documente pe care nu dorim să le pierdem.

Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicației pentru iPhone și, de asemenea, în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android. Noua funcție ar trebui să fie, în decurs a câteva zile, valabilă la nivel mondial.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a fixa în partea de sus a listei de discuții sau de a crea o comandă rapide pentru a accesa imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea „fixează” sau „creează o legătură directă”.

Cine este fondatorul WhatsApp. S-a îmbogățit peste noapte după ce a vândut platforma

Fondatorul WhatsApp, ucraineanul Jan Koum, a îngroșat rândurile miliardarilor îmbogățiți de internet, după încheierea tranzacției de 19 miliarde de dolari prin care Facebook-ul lui Mark Zuckerberg a preluat aplicația care permite trimiterea instant a mesajelor. În schimb pentru cedarea aplicației WhatsApp, Koum a primit mai multe beneficii de ordin financiar și nu numai.

Jan Koum a primit un post de director în Consiliul de Administrație al Facebook, compania care operează cea mai mare rețea de socializare din lume, cu peste 1,2 miliarde de utilizatori din întreaga lume. Averea sa a crescut considerabil după ce a acceptat să facă acest troc avantajos cu Mark Zuckerberg, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: